12 vürtsikat tsitaati kuulsatelt naistelt, kes ei häbene oma seksuaalsust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea Handler.
Chelsea Handler. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

On naisi, kes ütlevad välja, mida mõtlevad. Ulakad Kaunitarid muidugi armastavad otsekohesust ja jagavad sinuga tuntud naiste seksikalt särisevaid ütlusi. Siin on su tänane ekstra-kogus vürtsi.

  1. «Meil on põhjust uskuda, et inimene hakkas käima kahel jalal, et tal oleks käed vabad masturbeerimiseks» - Lily Tomlin (näitlejanna, koomik)
  2. «Tavaliselt olen ma seksides mehe peal, sest see takistab teda põgenemast» - Lisa Lampanelli (koomik)
  3. «Minu seksfantaasiates ei armasta mind keegi minu mõistuse pärast» - Nora Ephron (filmilavastaja ja stsenarist «Sulle on sõnum», «Kui Harry kohtas Sallyt»)
  4. «Mul on reegel, et seksides ei vaata ma kunagi mehele otsa, sest mis siis saab, kui ma teda tegelikult tunnen?» - Laura Kightlinger (näitlejanna)
  5. «Ainuke aeg, mil naine saab tõelise orgasmi, on siis, kui ta šoppab» - Joan Rivers (telestaar, näitlejanna)
  6. «Ükski naine ei saa orgasmi köögipõranda poleerimisest» - Betty Friedan (feminist, kirjanik)
  7. «Naised teesklevad orgasme ja mehed oma finantse» - Suze Orman (telestaar, finantsnõustaja)
  8. «Ma arvan, et me kõik oleme nõus, et voodiseiklused on suurepärane viis inimestega tutvuda» - Chelsea Handler (koomik, näitlejanna)
  9. «Kui sa kannad piisavalt lühikest seelikut, tuleb pidu ise sinu juurde» - Dorothy Parker (kirjanik ja luuletaja)
  10. «Mida vanemaks ma saan, seda enam eelistan ma kududa» - Tracey Ullman (näitlejanna)
  11. «Sa võid panna blondi paruka veekeetjasse kuuma vette ja olla kindel, et mõni kutt üritab seda ke***da» Tina Fey (stsenarist, näitleja, koomik)
  12. «Minu poiss-sõber ja mina elame koos, mis tähendab, et me ei seksi – mitte kunagi! Nüüd, kui piim on tasuta, oleme mõlemad muutunud laktoositalumatuteks» - Margaret Cho (moelooja, näitlejanna)
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles