Kas see on lõpp solvavatele kommentaaridele Instagramis?

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Josep M Suria / PantherMedia / Scanpix

Kui paljud teist on kogenud armastan/vihkan suhet Instagramiga? Sa armastad lisada pilte ja saada toetust oma jälgijatelt. Aga negatiivsete kommentaaride saamine muudab isegi kõige täiuslikuma pildi sinu jaoks hapuks. Eriti siis, kui jagad kontol isiklikke teemasid, näiteks oma kaalulangetamise teekonda. 

Instagrami platvormi uuendus aitab sind kaitsta sotsiaalmeedias toimuva ahistamise eest. 

Nad ei saa küll kontrollida, et sa rahulikuks jääd, kui inimesed ei like'i sinu uut vsco-filtriga pilti, aga saavad automaatselt kustutada kommentaarid, milles keegi kasutab solvavaid või inetuid sõnu.

Instagram on põhjendanud muudatust järgmiselt: «Paljud teie seast on meile öelnud, et solvavad kommentaarid heidutavad teid ja takistavad Instagrami vabalt kasutamast. Kasutajate aitamiseks arendasime filtri, mis blokeerib solvava sisuga kommentaarid, mis pildi või video alla jäetakse. Kõik teised kommentaarid ilmuvad tavapäraselt, samuti säilib võimalus ebasobivatest kommentaaridest teada anda või neid kustutada. Kõikidel on soovi korral võimalus filter välja lülitada.»

Seega, kui sa tahad näha halbu asju, mis inimestel öelda on, siis sa saad ka seda teha. Meie soovitame siiski jätta küberkiusajad maha ja jätkata postitamist kõigest, mis on sulle oluline, kirjutab womenshealthmag.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles