Märgid, mis tõestavad, et oled osav suudleja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kui enesekindel suudleja oled sina? Siin on mõned märgid, mis reedavad, et võid enda üle päris uhke olla – sina oledki supersuudleja! 

  1. Sinu oskusi kiidetakse. See on kõige lihtsam, edastab This Insider. Kui su paariline teeb hetkeks suudlemisest pausi, et sulle suudlemise kohta kompliment teha, siis ilmselt oled sa hea suudleja.
  2. Sa suudled palju. Kui sulle miski meeldib, siis sa tahad seda veel ja veel. Niisiis, kui sa oled kedagi suudelnud ja ta tuleb su juurde tagasi järjest rohkem musisid nõudma, siis oled sa ilmselt hea suudleja.
  3. Su suudlused on pikad. Kui sinu suudlused kestavad alati kaua, isegi tunde, siis võib eeldada, et oled päris osav.
  4. Sa tunned, et oled oma suudluspartneriga sünkroonis. Kui sa oled hea suudleja, siis mõistad, millist stiili suudleja on su partner. Sa oskad tema rütmiga kaasa minna ja te jõuate lõpuks ühele lainele.
  5. Sa oled enesekindel. Head suudlejad teavad, et nad on head ja nad ei karda oma partereid rabada. See tähendab ka seda, et sa tead täpselt, millal on õige hetk, et suudelda ja sul on julgust õigel hetkel härjal sarvist haarata.
  6. Sa ei karda kasutada käsi, et silitada hellalt ta juukseid või kaela. See on ekstra mõnus, kui partner suudab korraga hästi suudelda ja lisaks veel midagi teha.
  7. Sa veendud, et su hingeõhk oleks alati värske. See tähendab, et sa pesed oma hambaid korrapäraselt, kasutad suuvett ja hambaniiti ning kannad kaasas nätsu.  
  8. Sa oskad suudelda mitut erinevat moodi. Kirglikud suudlused jäägu magamistuppa ja vanemate juuresolekul piisab kergest põsemusist.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles