Meestele: nende kandmine vähendab teie võimalusi kohtingule saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alamy / Vida Press

Kohtingurakendus paljastas, millised omadused on naiste jaoks kõige atraktiivsemad ja millised mitte. 

Men’s Health vahendab, et meeste stiilil võib olla väga suur mõju sellele, kas neid lükatakse kohtingurakendustes paremale või vasakule ehk siis, kas nad on naise jaoks atraktiivsed või mitte.

Kohtinguäpp nimega Hater jagas meessoost kasutajad kaheks: need 10 protsenti, keda lükati kõige rohkem paremale, ja need 10 protsenti, keda lükati kõige rohkem vasakule ehk kõige vähem atraktiivsemad mehed.  

Kõige vähem ligitõmbavaks peeti mehi, kes kandsid kargopükse, mis on poolpikad ja suurte taskutega. Samuti neid, kes olid märkinud oma huvideks Pokemon Go, Windows OSi ja Jaapani animafilmid.

Kutid, kes olid nende 10 protsendi sees, keda peeti kõige atraktiivsemaks, eelistasid V-kaelusega riideid ja kitsa lõikega pükse. See ei tähenda muidugi, et kõik mehed peaksid nüüd kohe neid riideid ostma minema, aga võib-olla tasuks lihtsalt mõelda garderoobi värskenduse peale. Äkki oleks aeg kargopükstest loobuda!?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles