Viis stiiliretsepti kevadeks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kollased tulbid.
Kollased tulbid. Foto: SCANPIX

Moekunstnik Vassilissa Danavir kirjeldas ajakirja Mood aprillinumbris enda selle kevade stiiliretsepte, millest ehk teistelegi inspiratsiooni jagub.

  • «Kevadel kannan musta mantlit avokaadorohelise voodriga ja sama värvi kleiti, käes on kindlasti suur kimp kollaseid tulpe.»
  • «Ruuduline sinine mantel, sinine barett ja kott, ruuduline punane sall, punased kindad, ruudulised rohelised püksid, kollased kingad ja sinise raamiga päikeseprillid – need garanteerivad mulle vaatajate poolt justkui emotsionaalse plahvatuse, ja eriti aktiivsetele austajatele on mul alati kotis autogrammiga foto oma ruudulisest imagost.»
  • «Mulle meeldivad faktuursed kontrastid tekstiilis – näiteks linased (kartulikoti moodi) püksid koos kortsutatud šifoonist kookonkleidiga.»
  • «Väike must kleit, must narmastega pearätik, mustad prillid, mustad balletisussid ja käes Tere piima pakk... nagu hulluks läinud lesk... täielik romantika!»
  • «Väga hea näeb välja epateeriv aksessuaar tagasihoidlikul taustal - minu puhul näiteks omatehtud väikesed kotid, mis näevad välja nagu Jaganatha Jumalused.»
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles