Kuumad trendid, mis mõjutavad tänavu laste nimesid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Nameberry avalikustas, millised lastenimede trendid on viimasel ajal inglisekeelsetes riikides esile kerkinud. Kui tahad oma lapsele poppi nime, siis võta õppust.

Tüdrukute nimed, mis algavad tähepaariga «Ad». Adele, Adaline, Adalynn ja ka teised sarnased nimed on tänavu tuntavalt populaarsemad kui möödunud aastal, edastab Cosmopolitan.

Nii poiste kui tüdrukute nimed, mille lõpus on «lee» või «ly» ja teised sarnased lõpud. Kõige popimate nimede hulgas on näiteks tüdrukute nimi Paislee, poistel Brantley. 

Hetkel populaarsete staaride või tegelaskujude nimed. Näiteks Isla (Isla Fisher), Bristol (Bristol Palin), Mila (Mila Kunis) on järsult populaarsust võitnud. Tuntud tegelaskujude järgi on lastele palju nimeks pandud Aria, Arya, Arlo, Archer.

Vanemate kuulsuste nimed. Tüdrukute nimedest on levinumad Monroe (nagu Marilyn Monroe) ja Harper (nagu Harper Lee). Poistel näiteks Hendrix (Jimi Hendrix).

Kõrgemat staatust väljendavad nimed. Sagedamini on hakatud lastele panema nimesid, mis viitavad mingile ausastmele või kuninglikkusele. Näiteks: Legend, Major, King, Kingston, Kingsley, Princeton, Prince ja Reign.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles