Pildid, mis tõestavad, et kaalumine on mõttetu

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: adrienneosuna/Instagram

Kaalu langetamise eesmärgil trenni tehes võib enda pidev kaalumine tuju ära rikkuda, sest numbrid ei näita mingit progressi. Sõbrad patsutavad sulle lohutavalt õlele ja ütlevad: «See kõik on lihas!» On see tõesti tõsi?

California fitnessblogija Adrienne Osuna tõestab oma piltidega, et lihas võib tõepoolest nii palju kaaluda, et progressi ei saa kaalu järgi mõõta. Selleks tuleb kasutada kas mõõdulinti või vaadata oma peegelpilti, kirjutab Cosmopolitan.

Nelja poja ema Adrienne on aastaid oma kaaluga vaeva näinud ja end jo-jo-dieetidega piinanud. Lõpuks sai ta aru, et näljutamine tulemust ei too ja hakkas trenni tegema. Ühtlasi otsustas ta oma kehakaalu pärast põdemisest loobuda.

 

*For all the people that don't read the post...YES TWO POUNDS. Body recomposition. Lost fat gained muscle! NEGATIVE COMMENTS ARE DELETED AND BLOCKED*. People have been messaging me telling me they've seen this pic all over like on Facebook pages and groups, twitter, other accounts here ect. I don't mind people sharing it!! But I DID NOT use anyone's products to do this...in fact I didn't even diet to do this this was all hard work in the gym lifting heavy weights and intermittent fasting. And for anyone just seeing this for the first time YESSS really 2 lbs, the scale doesn't measure fat vs muscle! Keep going girls . . . . . . . . #weightlossjourney #momsthatlift #powerlifting #eattoperform #iifym #allthefood #bodybuilding #strongmom #flexibledieting #squats #fitnessjourney #strongwoman #girlswithmuscle #girlswhopowerlift #dietingsucks #fitbit #fitfam #bodypositivity #powerliftingbuiltthisbody #deadlifts #liftheavythings #intuitiveeating #bodybuildinglife #gymislife #progressnotperfection #beforeandafterweightloss #powerlifter #beyondthescale #nsv #heavylifting

A post shared by ↠a d r i e n n e o s u n a↞ (@adrienneosuna) on

Ta hakkas neli korda nädalas jõusaalis käima, tõstis suuri raskusi ja armus sellesse ära. Aastaga kadus Adrienne'i kehalt nii palju rasva, et ta mahtus kolme numbri võrra väiksematesse riietesse, kuid kaalunumber jäi samaks. «Kõik ütlesid mulle, et ma näen nii hea välja ja tahtsid teada, kui palju ma maha võtsin,» kirjutab ta oma blogis. «See oli väga julgustav!»

Möödunud nädalal jagas ta oma edusammudest enne-ja-pärast pilte. Nagu näha, on naise figuur väga oluliselt muutunud, kuigi ta kaalub vaid kilo vähem kui varem. Rasvaprotsent on tublisti vähenenud ning lihasmassi on juurde tulnud. 

 

But powerlifting makes you manly.... Just posted a new blog post on how I started powerlifting #linkinbio

A post shared by ↠a d r i e n n e o s u n a↞ (@adrienneosuna) on

Tulemus on Adrienne’i sõnul saavutatud vahelduva paastumise ja suurte raskuste tõstmisega. Loe perioodilise paastumise kohta lähemalt siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles