Just selle ametikohaga inimestel läheb kohtinguportaalides kõige paremini

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Deitimine moodsal ajastul on teadagi keeruline. Nii palju äppe ja kohtingusaite, raske on otsustada, kuhu kaaslase leidmiseks pöörduda. Hiljutine uuring aga näitab, et kui sul on üks neist ametikohtadest, siis on sul juba teistest suurem eelis ning suurem tõenäosus saada «paremale tõmmatud».

Pole vahet, mis kohtingurakendust sa kasutad, mõned asjad on universaalsed – näiteks meeldib su profiil vähestele, kui su piltidelt on raske aru saada, kes ja milline sa oled.

Kohtinguportaal Happn viis läbi kaks nädalat väldanud uuringu ning jälgis oma 2,9 miljonit kasutajat, et näha, kas ilmnevad teatud mustrid. Nende eesmärgiks oli teada saada, millistele aspektidele profiilides inimesed rohkem tähelepanu pööravad.

Tulemused olid natuke üllatavad, vahendab Hello Giggles. Tuli välja, et kõrgepalgalised ametikohad polegi automaatselt meepütid, millega kaaslasi võluda. Kuid leiti, et kui sa oled jurist, siis on see amet, mis meeldib nii meestele kui naistele. Järgmine amet, mis samuti nii meestele kui naistele kaaslase juures meelepärane tundus, oli arst. Sõelale jäid veel analüütik, insener, müügiekspert, õpetaja, turundaja, kuid just juristid osutusid kõige kuumemateks vallalisteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles