Postimehe nädalahoroskoop 3.-9. juuni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Loe lähemalt, mida lubab sulle järgmiseks nädalaks värske horoskoop!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Veenuse ja Marsi sekstiili toel on suhted kaasinimestega meeldivad ja edasiviivad. Parimad ideed ja edukaimad ettevõtmised sünnivad koostöös heade kaaslastega. Nädal sobib suurepäraselt ka armusuhete tugevdamiseks ja arendamiseks, nii mõnigi Jäär leiab endale päris uue silmarõõmu.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Hoia silmad pärani ja meeled avali – ümberringi on toimumas palju huvitavat. Sinuni jõuab infot, mille abil saad oma plaane veelgi edukamalt teostada. Kui end mingis vallas ebakindlalt tunned, tasub nüüd teadmisi täiendada ja sõlmida tutvusi isikutega, kes võiksid sulle nõu ja jõuga tõhusalt abiks olla.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Uute tööalaste projektide alustamiseks või oluliste lepingute sõlmimiseks ei ole ajajärk just parim – võimalik, et sa ei näe asja päris realistlikult. Oled ehk liig sinisilmne, ei suuda märgata võimalikke ohte. Üksinda tegutsemine edu ei töö, vajad väga, et sind ümbritseks toetav meeskond ja head sõbrad.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Marss on sinu märki jõudmas, küllap lisab see sulle jõudu, julgust ja enesekindlust ning tahet tegutseda. Füüsiline pingutus mõjub sulle hästi. Kui sel nädalal reisi ette võtad, olgu see nostalgilise alatooniga – külasta paika, kuhu juba ammu tagasi igatsed, kus oled kunagi väga õnnelik olnud.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Suhete kvaliteet sõltub väga palju sinust enesest, sellest, kuidas teistesse inimestesse suhtud, milliseid signaale välja saadad. Seega tasub oma käitumist jälgida, teadlikult sõbralik ja avatud olla. Kui alustad vestlust naeratusega ning arvestad ka teiste vajadustega, toetatakse ja aidatakse sind kindlasti.

Neitsi

23. august – 22. september

Perioodi esimene pool annab eriti soodsaid võimalusi äriasjus ning karjääri vallas. On hea aeg ametlikuks suhtluseks, muuhulgas ka töövestluseks või palgaläbirääkimiste pidamiseks. Ent tasub hoida selge vahe sees töistel ja isiklikel suhetel. Kui lähed kallima käest töö- ja rahaasjus nõu küsima, võid omadega rappa minna.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Päikese ja Jupiteri trigooni mõjul võib tekkida paremaid võimalusi, kui sa oodatagi julgeks. Mine aga uljalt elule vastu ja haara kiirelt kinni sellest, mida tal sulle nüüd pakkuda on. Aeg sobib väga hästi ka armusuhete loomiseks ja arendamiseks, samuti töise partnerluse algatamiseks.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Eriti mõnus on elu juhul, kui võid öelda, et töö on sulle ühtlasi ka hobi ja kolleegid sõbrad. Kui pidutsemise lainele satud, kipub ajataju kaduma ja kohustused ununema. Nii võib lõbusale õhtule järgneda raske päev, mil pead tublisti pingutama, et oma tööde-tegemistega taas järje peale saada.

Ambur

22. november – 21. detsember

Armastus on elus kõige tähtsam! Vahel on tõepoolest mõttekas kohustusi edasi lükata või mõnest tööotsast loobuda selle nimel, et jääks aega armastatud inimesega kahekesi olemiseks ja ilusate kevadpäevade nautimiseks. Saad tunda, et sinust tõeliselt hoolitakse, sind hoitakse. Ole tänulik ja vasta samaga!

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Küllap oled nüüd omajagu kodukeskne. Sulle on tähtis kindel seljatagune, tuttav ümbrus ning inimesed, kelle peale võid iga ilmaga kindel olla. Erilist rõõmu pakub see, kui saad koos lähedastega tegutseda selle nimel, et kodu ja aeda veelgi kaunimaks ja hubasemaks muuta. Aeg sobib väga hästi ka külaliste kutsumiseks.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Üksi olemiseks aeg ei sobi. Vajad inimesi enda ümber, asjad edenevad tõhusalt juhul, kui oled ühiste eesmärkide nimel edasi pürgiva meeskonna liige. Kui sa end nii ei tunne, tasub ringi vaadata ja leida üles need inimesed, kellega sul oleks hea koostööd teha. Kontakte on lihtne sõlmida, ent rahaasjus tasub ettevaatlik olla.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Sinu jalad vaevalt et üldse maad puudutavad – hõljud fantaasiamaailmas, millel ei pruugi tegelikkuses toimuvaga kuigi tugevat ühendust olla. Loominguline eneseväljendus võib olla vägagi viljakas, ent realistlikku lähenemist vajavaks asjaajamiseks pole kindlasti parim aeg. Ära hakka tähtsaid lepinguid sõlmima.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles