Populaarne foto: miks pani see mees selga oma naise pluusi?

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Facebookis kogub hoogu Michael Jammeri nimelise mehe postitus – ligi 80 000 inimest on jaganud pilti, mille ta tegi endast, seljas oma naise pluus. Miks?

Michael selgitab, et ta on täiesti tavaline mees – 185 sentimeetrit pikk, ligi 70 kilo raske. «Ma pole suur mees, ma kannan keskmises suuruses särki. Nüüd aga ma mõistan lõpuks oma naise ärritust, kui me läheme koos poodlema,» kirjutab ta. «Sellel pildil on mul nimelt seljas tema särk.»

Naise särgi suuruseks on aga märgitud XL. «Kas ma paistan kellelegi teist ekstra suur? Ei! Ja samuti pole tema ekstra suur. Miks need firmad jätkuvalt häbistavad naisi ja nende kaalu?»

Michaeli naine kannab vahepeal mehe särke – mis on M-suuruses. «Seega, miks see on vajalik?» küsib Michael. «Ja siis me imestame, miks nii paljudel noortel naistel on söömishäired... Täielik nali.»

Mees imestab, et paar lisakilo on põhjuseks, miks firmad naisi häbistavad, kasutades kõige õudsemaid suurusi, disaine ja mustreid. «Mu naine on natuke täidlane, kuid tema kurvid on imelised. Niisiis miks on vaja valmistada ujumistrikoo, mis paneb sind end halvasti tundma, tundma kellegina, kes sa pole?»

Viimaks leiab Michael, et on vist viimane aeg temal hakata tööle moetööstuses – et luua naistele riideid, mis vastavad nende tegelikele suurustele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles