Kaheksa asja, mida pehme nahaga naised alati teevad

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Hea uudis on see, et pehme ja sileda naha jaoks ei ole vaja kalleid tooteid, vaid tuleb teada, kuidas erinevaid kehapiirkondi turgutada. Eriti suvel võiks nahale rohkem tähelepanu pöörata. 

  1. Nad ei puuduta oma nägu. Hoidu oma näo puudutamisest kätega, sest sellega kannad mustuse otse nahale, mis omakorda tekitab järjest rohkem punne ja vistrikke.
  2. Nad kasutavad päikesekaitsekreemi. See on väga oluline. Kui sa tead, et lähed päevaks välja, mitte isegi randa, siis tuleb kanda päikesekaitsekreemi. Sa ju ei taha, et su nina punetaks ja nahk muutuks kuivaks. Kanna kaitsekreemi pealaest jalatallani, kui lähed randa ja vähemalt näol, kui tead, et viibid palju aega väljas.
  3. Nad koorivad nahka iga nädal. Surnud naharakud muudavad naha kuivaks ja krobeliseks ja seetõttu tuleks nahka üks või kaks korda nädalas koorida.
  4. Nad kasutavad raseerimisgeeli. Viimane ei ole kasutamiseks ainult siis, kui sul on aega, vaid iga kord, kui raseerid.
  5. Nad valivad žiletid, millel on rohkelt terasid. Mida rohkem terasid, seda parem. Esimesed terad tõstavad karva üles ja teised lõikavad seda järjest lähedamalt.
  6. Nad kreemitavad kohe pärast duši all käimist. Hoia niisutavat kreemi vannitoas nii, et saad seda kohe pärast pesemist kasutada. Naha kreemitamine peaks toimuma pärast pesu nii ruttu kui võimalik.
  7. Seejärel kasutavad nad õli. Kusjuures õli ise ei ole väga head niisutajad, aga nad aitavad kreemil settida ehk siis kohe pärast niisutavat kreemi võiks kasutada natukene kehaõli, et kreemi kinnistada.
  8. Mida vähem stressi, seda parem. Ebatervislikud toitumisharjumused ja stress mõjuvad nahale kurnavalt ja halvendavad naha olukorda märgatavalt. Tee kõik, mis sinu võimuses, et lõõgastuda ning kurnatud keha ja meelt rahustada, vahendab Cosmopolitan.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles