Vanus, mil naised kogevad parimat orgasmi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kõik need, kes arvavad, et kahekümneselt kogete maailma parimaid orgasme, siis peame selle kujutluspildi kahjuks lõhkuma. 

Natural Cycles uuris 2600 naiselt, millal kogevad nad parimat seksi ja orgasmi. Põhimõtteliselt läheb seks iga aastaga paremaks. Selgus, et vanemad naised tundsid ennast oma nahas kõige paremini ja 23-36.aastased tunnistasid kahjuks, et nad ei ole oma välimusega rahul ja niisama enesekindlad kui neist vanemad.

Ainult 76 protsenti alla 36.aastastest naisest tunnistasid, et nad naudivad seksi täiel rinnal. See-eest tervelt 86 protsent üle 36.aastastest ja kaasaarvatud ütlesid, et kogevad praegu oma parimat seksi.

Niisiis kokkuvõttes võiks öelda, et mida vanemaks me saame, seda paremaks seks läheb. Kui oled noor, siis on mida oodata ja kui oled vanem, siis asjad saavad ainult veel paremaks minna, vahendab Cosmopolitan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles