Just sel päeval seksid sa kõige tõenäolisemalt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Pole vist kellelegi üllatus, et esmaspäev on kõige ebaseksikam, suisa sinine päev. Kuid kui sa mõtled oma seksielu peale, siis märkad ilmselt mustrit, olgu su praegune seksielu siis järjepidev, harv või olematu.

Mirror kirjutab, et see muster ei ole selline mitte ainult sinu võlude tõttu, vaid on üsna universaalne. Nimelt tõestavad ka kondoomimüügi andmed, et just esmaspäeviti müüakse neid kõige vähem, kuid mida lähemal on nädalavahetus, seda ulakamaks muutuvad ka inimesed ning aina enam sirutuvad käed kondoomiriiulite poole.

Just laupäeval on kondoomimüük ka haripunktis. Kõige halvemini paistab aga kõigil (ka kondoomimüüjatel) seksi osas minevat lisaks esmaspäeval kolmapäeviti. Ei vähene mitte ainult kondoomimüük, vaid rahvas ostab ka vähem toidukaupa.

Jõuab aga kätte reede ja inimesed ärkavad uuele elule – kõigil paistab olevat lõbusam tuju. Homme ostetakse jälle enim kondoome, käes on mitteametlik nädala seksikaim päev - loodetavasti leiavad kõik need ostetud kondoomid ka homme kasutust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles