Tahaksid küsida, aga ei julge? Eesti mehed vastavad jälle põletavatele küsimustele!

Heidi Ruul
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Alles see oli, kui lasime Eesti meestel naisi piinavatele küsimustele vastata ning nüüd on see aeg jälle käes! Tahad teada, mida mehed kõige rohkem kardavad või kui tihti nad naistele valetavad, siis loe aga julgelt edasi!

Milline ideaalne naine välja näeb?

Madis (38): «Ideaalne! Miski ei häiri!»

Margus (35): «Pole olemas ideaalset. Naine võiks välimuselt olla komplektne, et millegagi poleks liialdatud.»

Peep (25): «Hoolitsetud, enda ideaalkaalu parim eksemplar.»

Siim (31): «Täpselt selline, et kui käega ümbert kinni võtta, siis oleks ka midagi, rind peaks täpselt pihku ära mahtuma. Soovitavalt minupikkune või veidikene lühem. Mul ei ole pikkade neidude vastu midagi, aga kogemuse najal võin öelda, et voodis on mugavam endast lühema või sama pikaga. Kindlasti tätoveeritud, juuksevärv pole oluline peaasi, et soeng sobiks riietumisstiiliga kokku. Mis kõige tähtsam, ma eelistan mõtlevat naist, kui tahaksin potilille, läheksin lillepoodi.»

Raimond (36): «Ei oska ühte konkreetset ideaalvälimust niimoodi välja tuua, eks need ideaalid kipuvad ajaga muutuma. Esimese asjana vaatad ikka nägu ja üleüldist figuuri. Kindlasti ei tohiks olla lodev ega tugevalt ülekaaluline. Hetkel pean ideaalseks oma nüüdseks ekskaaslast, kelle puhul suhtes olles siiski vigu leidsin.»

Eero (20): «Raske öelda, ideaalse naise kirjeldus võib vastavalt hetkele muutuda.»

Kristjan (39): «Minust kergem ning selline, kellele ka teised mehed järele vaataks. Mitte väga suurte rindadega, meelsamini pigem väiksemad.»

Erik (36): «Pole aimugi! Äkki võimalikult paljude tätoveeringutega?!»

Mida mehed kõige rohkem kardavad?

Madis (38): «Ei oska öelda, äkki kire hääbumist!?»

Margus (35): «Hättajäämist, ebaõnnestumist, olla naeruvääristatud.»

Peep (25): «Läbikukkumist, naise viha, keerulisi ning raskelt lahendatavaid olukordi.»

Siim (31): «Raske küsimus – ma arvan et eelkõige üksi jäämist.»

Raimond (36): «Ei oska mingit kindlat asja välja tuua, mis kindlasti kõigi meeste puhul paika peaks. Aga isiklikult tooksin välja hirmu mahajätmise ja sellega kaasneva üksinduse ees. Samuti kartus, et sind võidakse petta või et sa ei suuda oma kaaslasele piisavalt huvi pakkuda (nii füüsiliselt kui vaimselt). Ja lahku minnes muidugi hirm, et sa ei leia enam kunagi kedagi oma ekspartnerile võrdväärset. Kui nüüd suhtehirmud kõrvale jätta, siis usun, et surma kardavad peaaegu kõik inimesed.»

Eero (20): «Eesti mees? Olla aus.»

Kristjan (39): «Väga hea küsimus. Valelikke inimesi!»

Erik (36): «Hirmud on inimlikud ja seega naistega samad.»

Mis sinu kui mehe tõeliselt õnnelikuks teeb/teeks?

Madis (38): «Hea suhe, hea seks, teineteisemõistmine!»

Margus (35): «Ei tea, pole seda avastanud. Pole õnnelik inimene.»

Peep (25): «Pingevabadus.»

Siim (31): «Ma ei oskagi ühest vastust anda. Kuid hetkel olen üsna õnnelik oma rutiinse elu rütmis: kodu-töö-bänd.»

Raimond (36): «Õnnelikuks teeb tunne ja teadmine, et oled oma partneri jaoks oluline ja sinust hoolitakse ja sind armastatakse. Pärast suhte purunemist on tunne, et õnnelikuks saaksid vaid siis, kui te jälle koos oleksite ning kõik muu tundub ebaoluline. Kuid see tunne kaob õnneks ajaga.»

Eero (20): «Viimaks ometi lihtne küsimus. Muusika.»

Kristjan (39): «Leida keegi kena, keda keda saab 100 protsenti ja rohkem usaldada, ning meeldivus on vastastikune; et oleks suhe, mis oleks aususele rajatud.»

Erik (36): «Seda ma veel otsin.»

Kas sulle meeldib päriselt ja ausalt oma partnerile oraalseksi teha, või on see pigem kohustus?

Madis (38): «Meeldis päriselt!»

Margus (35): «JAA! Miski ei maitse paremini kui erutunud naine!»

Peep (25): «Pole vastu, kuid ei kuulu ka lemmiktegevuste hulka.»

Siim (31): «Kusjuures meeldib, aga eeldab ka seda, et «õrnad piirkonnad» on ka puhtad.»

Raimond (36): «Meeldib teha küll, kui see partneri jaoks oluline on ja näen, et ta seda naudib. Samas kui aga partner sellest lugu ei pea (jah, on ka naisi, kellele oraalseks ei meeldi), siis peale ka ei hakka käima ning õnnetumaks see mind ei tee.»

Eero (20): «Ühed meeldivamad, kui mitte lemmikminutid kogu ettevõtmise juures.»

Kristjan (39): «Kuna meeldib, et ka partner saaks rahuldatud, siis on oraalseks väga hea eelmäng, ning sellega saab partneri hulluma saada.»

Erik (36): «Meeldib!»

Kui tihti naistele valetad? Mida? Miks?

Madis (38): «Valetada ei taha, pigem jätan mõne käigu või teo kohta rääkimata!»

Margus (35): «Mitte eriti tihti, aeg-ajalt mõni väike valge vale, et end paremas valguses näidata. Miks? See on ju ilmselge!»

Peep (25): «Harva. Ei valeta otse näkku, vaid mõned faktid jätan lihtsalt enda teada, Tean, et nii on kergem.»

Siim (31): «Eks ikka tuleb ette, aga pigem tegemist on nö «süütute valedega» Näiteks kui oled midagi unustanud osta, siis ütled, et seda ei olnud poes.»

Raimond (36): «Kui tunnen, et üks lihtne vale hoiaks ära edasise tüli või ebameeldiva olukorra. Raske öelda, kui tihti selliseid pisivalesid ette on tulnud. Suuremaid valesid üritan vältida, kuna neid on raske varjata ning hiljem tõe välja tulles võib asi kordades hullemini kõlada.»

Eero (20): «Mitte arvestades üksikuid hädavalesid olen katsunud valetamist siiani võimalikult palju vältida. Kui tekib vajadus valetamiseks, on ilmselgelt midagi mäda.»

Kristjan (39): «Ausalt õeldes ei valeta kellelegi, kuna lihtsam mitte valedega aju koormata, vahest see isegi hoopis kahjulik olla liiga aus.»

Erik (36): «Ei valeta. Ehk ainult mõned sotsiaalselt aktsepteeritud valged valed.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles