Ema jättis lapsed kauem kui nädalaks üksi koju, et puhkusele sõita

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Catherine Scott / PantherMedia / Scanpix

Politsei arreteeris Ameerika Ühendriikides, Florida osariigis naise, kes väidetavalt jättis pooleteiseks nädalaks üksinda koju oma kolm last. Põhjus? Naine sõitis Californiasse puhkusele.

Lapsed olid 8-, 9- ja 11-aastased ja ütlesid politseile, et nende eest kannab hoolt vanaema, vahendab Global News. Vanaemale aga tuli teadmine, et lapsed on üksi jäetud, täieliku üllatusena.

Vanaema sai olukorrast teada, kui vanim laps talle kolmandal üksioleku päeval helistas. Seejärel võttis vanaema ühendust kohaliku lastekaitseteenistusega ja asjale anti ametlik käik.

Spetsialistide sõnul võivad paljud lapsed olla vanusest märksa küpsemad ning saada igapäevaste tegevustega suurepäraselt hakkama, kuid küsimus on just hädaolukordades hakkama saamises ning nii pikaks ajaks nende üksinda jätmine on väga riskantne.

Praegu elavad kõik kolm last erinevate pereliikmete juures ja 29-aastasele Naiele Santa Ana Olivasele on esitatud süüdistus laste hooletusse jätmises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles