India naine lõikas teda vägistada tahtnud pühamehel peenise otsast

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
India naised protsestimas.
India naised protsestimas. Foto: Mukhtar Khan/AP/Scanpix

24-aastane juuratudeng oli sunnitud end kaitsma Hindu pühamehe eest, kes tahtis teda vägistada. Naise sõnul oli mees teda seksuaalselt ära kasutanud juba kaheksa aastat.

Naine oli enda sõnul kodus, kui teda ründas Gangeshananda Theerthapada, kes nimetab end vaimseks tervendajaks. Politseiniku G. Sparjan Kumari selgitusel käis Theerthapada naise kodus korduvalt, sest ravis tema voodihaiget isa. Seejuures kasutas ta alati võimalust, et oma ravialuse tütart vägistada.

20. mai õhtul üritas 54-aastane Theerthapada end taaskord noorele naisele peale sundida, kuid naine sai kätte noa ja ründas meest vastu, mille käigus lõikas mehe suguelundi otsast. Pärast seda põgenes ta kodust ja kutsus politsei, edastab The Independent.

Mehele tehti rekonstruktiivne operatsioon ja tema seisund on stabiilne. Kerala peaminister Pinarayi Vijayan kiitis meedia vahendusel naise julgust enda eest seista ja nimetas selle vapraks teoks. Kuigi Indias on naiste kaitseks seadusi karmistatud on seal viimasel ajal veelgi sagenenud väga vägivaldsed kuriteod naiste vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles