Kuula: lauljatar Laura Pritsi muusikasoovitused suveks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Prits
Laura Prits Foto: Erlend Štaub /

See nädalavahetus pakub mõnusat päikest ja suviselt sooje temperatuure ning peagi on käes ka puhkuste aeg, kui üha enam veedetakse aega väljas. Palju ringi rändamist plaanib sel aastal ka Ziggy Wildi solist, lauljatar Laura Prits.

«Ma armastan koos sõpradega väljas aega veeta ning ringi rännata. Sel suvel on ka päris mitmeid esinemisi ees,» rääkis Laura oma suveplaanidest. «Tänavu muidugi peavad mu bändikaaslased ja sõbrad lisaks minule leppima ka minu kirju muusikavalikuga, kuna plaanin täita oma kaasaskantava kõlari Level Box Slimi just oma maitse järgi!» lubas Laura. «Meil on õnneks üldiselt sarnane muusikamaitse, mõningate pisikeste eranditega,» naeris lauljatar kavalalt.

Laura muusikavaliku hulka kuulub ilmselgelt rock nagu Foo Fighters ja Limp Bizkit, kuid sealt leiab ka poppi, kantrit ja muidu sütitavat tantsumuusikat Harry Stilesilt, Grandsonilt ja Paramore’ilt.

Millist muusikat Laura fännab ja suveks teistelegi soovitab? Vaata lähemalt tema Spotify listist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles