«Naistejutud»: külas on Marimell – mis toimub Eesti blogimaastikul?

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudios on Dagmar Lamp ja Mari-Leen Albers
Stuudios on Dagmar Lamp ja Mari-Leen Albers Foto: Meelis Tomson / Marimell.eu

Täna on «Naistejuttude» podcast’is külas Marimelli nime all blogivad ja Eesti Blogiauhindade galat korraldavad Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson. Seega – külas esimene meesterahvas!

«Kui ma elasin Austraalias, sain ma selgeks, kui võimas relv on blogimine,» räägib Meelis, kes omal ajal hakkas blogima hoopis rate.ee keskkonnas, mis praegu tagasi vaadates tundub naljakas. Mari-Leen on aga «veteranblogija» nagu Daki isegi, kuid erinevalt Dagmarist hoiab ta jätkuvalt oma blogi väga aktiivsena. Mari-Leen tunnistab, et nende blogi paarisrakendi ees on pigem tema ikka boss, kuigi kindlasti on nad oma blogi osas töökaaslased ja partnerid.

Mis toimub Eesti blogimaastikul? Millised on viimased skandaalid? Kui paksu nahka nõuab blogimine ning kuidas üldse blogimisest ära elada? Nii Meelis kui Mari-Leen leiavad, et Eesti turundajad võiksid rohkem blogijaid üles leida ja ära kasutada, sest blogijatel on suurem mõjuvõim kui paljud mõistavad.

Viimane võimalus on ka hääletada oma lemmikblogija eest blogiauhindade konkursil – Mari-Leenu sõnul ei tasu arvata, et võitjad on kindlad, kuna just sinu hääl võib osutuda kaalukeeleks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles