Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Kahvliahvid õpetavad, kuidas teha kuusevõrsesmuutit

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
Saada vihje
FOTO: Kahvliahvi Kokakool

Vahetult enne emadepäeva toimetasid Stockmanni esitlusköögis vilkad Kahvliahvid, kes üheskoos hõrgutisi kokkasid. Merle Liivak ning Helen Saluveer koos lastega valmistasid mahedaid rabarberi-martsipanimuffineid, maitsvaid tortillataskuid ning värsket kuusevõrsesmuutit. Kahtlemata on need retseptid valmistamiseks sobilikud igal nädalavahetusel – olenemata sellest, kas ees on ootamas mõni püha või mitte.

KUUSEVÕRSESMUUTI

  • Rute retsept raamatust «Lase mind kööki!»
  • 2 dl kaerapiima või mahejogurtit
  • 3 banaani
  • peotäis külmutatud mustikaid, jõhvikaid või muid sõstraid
  • näpuotsatäis kuusevõrseid (võivad olla külmutatud)

Murra banaanid tükkideks ja viska kogu kraam blenderisse. Blenderda. Kui soovid vedelamat jooki, lisa sorts vett. Joo otsekohe!

Tagasi üles