Üheksa nõuannet, kuidas voodis enesekindlam olla

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kui sa oled naine, kes suudab seksida vaid pimedas ja teki all, tuleb sulle kindlasti kasuks, kui sa õpid oma kehas end paremini tundma.

Female First jagab nippe, kuidas end voodis enesekindlamana tunda.

  1. Püüa järgida tervislikku dieeti. Kui sa tunned end hästi, kuna toidad oma keha väärtuslike toitainetega, tahad sa kindlasti seda ka partnerile näidata. Tervislik toitumine tähendab tervemat keha ning tervemas kehas tunned sa end paremini.
  2. Ära unusta ka mõtlemist. Püüa keskenduda sellele, mida sa tunned, mitte ainult sellele, kuidas su keha välja näeb. Sulge silmad ning keskendu hetkele.
  3. Regulaarsed orgasmid vähendavad stressi. Seks on looduslik stressimaandaja ja aitab vähendada stressihormooni kortisooli taset kehas. Kui sa oled vähem pinges, on sul ka kergem end nautida.
  4. Kirjuta üles iga kompliment, mida su kallim su keha kohta teeb. Iga kord, kui ta ütleb sulle, et sa näed hea välja, pane see kirja. Kui sa end kehvasti tunned, võta nimekiri ette ja meenuta endale, et su kallim peab sind ilusaks ja seksikaks.
  5. Ignoreeri sotsiaalmeedia selfisid. Need ei ole tõeliste naiste kehade representatsioon. Püüa vähem muretseda kõigi teiste seksielu ja välimuse pärast ja pane energia endasse.
  6. Su suhtumine oma kehasse on oluline. Jah, tõmme on esmakohtumisel oluline, kuid kui paarid on juba mõnda aega koos olnud, armastavad nad teineteist, hoolimata kõigest. Kui sina oled leebe selles osas, mille osas tema end ebalevalt tunneb, siis on suur tõenäosus, et ta ei mõtle pidevalt sellele ühele asjale, mis sinus ebakindlust tekitab.
  7. Lõpeta enese kritiseerimine. Su kallim on looduslik Photoshop. Ta näeb asju teistmoodi kui sina ja vaatab sind palju armastavamalt – ning ka sina peaksid seda tegema. Ta näeb ilusat naist, kes usaldab teda piisavalt, et olla tema ees alasti.
  8. Treening aitab libiidot tõsta. Kui sa oled heas vormis, tahad sa ka rohkem seksida, sest sul on energiat rohkem. Ka on su verevarustus parem, mis tähendab, et erutuse korral jõuab veri sinna, kuhu ta jõudma peab, seega on ka orgasm intensiivsem. Ja sul pole vaja minna jõusaali – seks on samuti treeningu eest!
  9. Tee endale kingitusi, mida enesekindlamaks sa muutud. Kui sa tunned mõne oma kehaosa üle uhkust, mille kallal sa oled vaeva näinud, siis näita seda välja! Osta näiteks seksikas pesu ja enne, kui sa taipad, ongi su seksielu muutunud seikluslikumaks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles