Põrgulik kohting: mees kaebas naise SMSide saatmise eest kohtusse (1)

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Üks Texase naine on sel nädalal ilmselt veendunud, et kohtingutel käimine on üks hullemaid asju, mis sa teha võid. Nimelt kaebas ta kohtusse mees, kellega ta kohtus interneti vahendusel. Põhjus? Naine saatis nende esimesel kohtingul kinosaalis istudes tekstisõnumeid.

Hageja on 37-aastane Brandon Vezmar, kes nõuab anonüümsust soovinud 35-aastaselt naiselt tagasi raha «Galaktika kaitsjate» 3D-seansile kulutatud piletite eest. Summa on 17.31 dollarit (15.55 eurodes). Kohting leidis aset Austini linnas Texase osariigis.

Vezmari sõnul hakkas naine tekstima vaid 15 minutit pärast filmi algust. «See oli esmakohting põrgust,» vahendab Vezmari sõnu news.com.au. «See on üks asi, mida ma üldse ei salli.»

Mehe sõnul kasutas naine veerand tunni jooksul telefoni 10–20 korda ja keeldus vastu tulemast mehe palvetele lõpetada. Vezmar soovitas selle peale naisel ehk kinost välja minna, kui hädasti on vaja sõnumeid saata, mida naine tegigi – tagasi ta aga enam ei tulnud.

«Kahjunõue on tagasihoidlik, kuid hageja jaoks on asi põhimõttes, kuna kaitsja käitumine on oht tsiviliseeritud ühiskonnale,» seisab kohtule esitatud avalduses.

Naine ei olnud kohtusse kaebamisest teadlik, kuid ütles ajakirjanikele, et kindlasti ei kasutanud ta oma telefoni ülemäära ning ka ei seganud ta kedagi. «Ma ei ole halb inimene,» ütles ta. «Ma läksin lihtsalt kohtingule!»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles