Meigiekspert selgitab: kaks viga, mida kõik meikides teevad

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kui sa pole just väljaõppinud meikar, teed sa ilmselt päris mitmeid meikimisvigu, kuid kõige paremini paistab välja meigipõhja valesti peale kandmine.

The Insider küsis Sephora meigikunstnik Helen Phillipsilt, millised on kõige levinumad meigivead ning kuidas neid vältida.

1.     Sa kannad meigipõhja peale vales järjekorras. Phillipsi sõnul tuleb alustada näo keskosast, kuid mitte ninast. Seejärel kanna meigipõhi põskedele, siis otsaesisele ja nina jäta kõige viimaseks. Nii saad olla kindel, et ei pinguta meigipõhjaga üle, sest ninal paistaks see kõige paremini välja. Ka saad loomulikuma väljanägemise ja jätta näiteks tedretähnid läbi kumama.

2.     Sa ei hajuta meigipõhja korralikult. Meigipõhja pealekandmise järjekorda on ehk kerge meelde jätta, kuid kui sa korralikult ei hajuta, on ikkagi meik hukas. Phillips on märganud, et inimesed unustavad põhiliselt ära kaks piirkonda: lõuajoone ja nina, eriti just ninaotsa. Et meik oleks veatu, kanna seda käsna asemel peale pintsliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles