Postimehe nädalahoroskoop 20.-26. mai

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Loe lähemalt, milliseid saladusi paljastab sulle järgmise nädala horoskoop!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Küllap kiireneb elutempo veelgi, palju on ringi liikumist, asjaajamist ja suhtlemist erinevate inimestega. Karjäärialased ambitsioonid võivad olla liigagi kõrged. Ära lase end heidutada sellel, kui märkad, et teistel läheb sinust paremini. Väldi kadetsemist ja rivaalitsemist, keskendu iseenda tegevusele.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Raha ja varanduse teemad tõusevad päevakorda. Ilmselt planeerid uusi ärialaseid ettevõtmisi või suuremaid tehinguid. Isiklikes suhetes võid olla küllaltki kahtlustav. Kui sind on kunagi petetud, siis võib tõusta esile ammustest läbielamistest tingitud hirm. Praegusel hetkel see lihtsalt segab sind, proovi sellest lahti lasta.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Energiatase tõuseb, sul on jõudu ja pealehakkamist. Tasub lähtuda iseenda vajadustest, alustada julgelt asju, mida juba kaua planeerinud oled. Pingeid võib tekkida sõprussuhetes. Sinu nõudmised teistele on väga kõrged või siis ootavad nemad sinult enamat kui see, milleks oled suuteline.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Kui sa ka väliselt rahulikuna paistad, siis ilmselt möllab su hinges paras maru. Emotsioonid on tugevad ja neid on raske kontrollida. Armusuhted võivad tuua nii ülimat õnnetunnet kui ka valusaid kannatusi. Su ootused kallimale on väga kõrged ja kui ta neile vastata ei suuda, muutud rahutuks ja kahtlustavaks.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Sul tuleb vaeva näha heade suhete hoidmise ja koostöö tõhustamise nimel. Töine õhkkond võib pingestuda, suhted kolleegidega on keerukad. Kui end liig jõuliselt maksma paned, võib keegi sinus näha ohtlikku konkurenti. Kui sinu igapäevane tegevus on loominguline, võib sind tabada võimas inspiratsioonitorm.

Neitsi

23. august – 22. september

Suuna oma energia töistesse algatustesse. Ole aktiivne, demonstreeri julgelt oma tugevaid külgi ja seniseid saavutusi. Varasematest edusammudest võib palju kasu olla, ehk jääd silma autoriteetsele isikule, kes su karjäärile hoogu juurde annab. Uusi suhteid sõlmides ole ettevaatlik, väldi pea ees seiklustesse tormamist.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Tule rutiinist välja! Vaata ringi, õpi midagi uut. Vahet pole, kas teed seda elukutsega seonduvalt või lihtsalt uudishimust – uute teadmiste kogumine mõjub sulle kindlasti positiivselt, maailmapilti avardavalt. Armusuhtesse puutuvaid asju otsusta koos partneriga, ära lase sugulastel nina oma isiklikku ellu toppida.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

See on psühholoogiliste eneseotsingute aeg. Julge iseendale hinge ja südamesse vaadata, püüa leida oma tunnete ja käitumise tõelisi põhjusi. Aeg võib sind kokku viia inimesega, kellega rääkimine sind palju mõjutab, ehk omajagu ka muudab. Töisel rindel kipud olema liig äkiline ja sõnakas, oma arvamust teistele peale suruma.

Ambur

22. november – 21. detsember

Tähelepanu keskmes on suhted teiste inimestega. Kui sul on kindel partner, siis panusta suhte tugevdamisse, leia armsama jaoks mõistmist ja aega. Uusi asju ära üksinda alusta, vajad tarku kaaslasi. Äriasjusse tuleb omajagu energiat suunata. Nüüd võivad konkurendid aktiviseeruda, minna võib tugevaks rebimiseks.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Kohustusi on palju ja neid tuleb hoolega täita. Tähelepanu vajab ka tervis. Sul annab paljugi teha oma elukvaliteedi parandamiseks ning igapäevaste harjumuste tervislikumaks muutmiseks. Ära seejuures enese vastu liiga karm ole, väldi väga järskude pöörete tegemist ning eriti rangeid dieete.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Vajad võimalust asju omatahtsi planeerida, oma isiklikke unistusi teoks teha ja end loomingu kaudu väljendada. Kui sul on mingi mure hinge peal või lõõmavad su südames salajased armuleegid, siis leia usaldusväärne inimene, kellele saad kõik ära rääkida. Muidu läheb sisemine pinge liiga suureks.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Võid tunda mõningast väsimust. Pealiskaudne suhtlus on sinu jaoks tüütu ja mõttetu, vajad rohkem aega üksinda olemiseks või siis turvalisse pereringi tõmbumiseks. Raha- ja äriasjade ajamine pole lihtne. On oht, et koostööpartneritega tekib lahkhelisid, eriti keerukas võib olukord olla juhul, kui ajad äri koos hea sõbraga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles