VANA KULD. Lõuna prefektuuri politseinikud tõttasid appi armastajapaarile, kes ei saanud käeraudu lahti (3)

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Sõbranna tähistab sel nädalal sünnipäeva - Postimehe naisteportaal saab nimelt kümneaastaseks! Sel puhul vaatame arhiividesse ja taasavaldame lood, mis on meie lugejatele enim peale läinud. See lugu ilmus esimest korda 17. mail 2017.

Lõuna prefektuur kirjutab oma Facebooki lehel, et nädala alguses said nad väljakutse, mis pani muhelema ka kogenud politseinikud. Tavaliselt näeb selliseid asju filmis, mitte aga politsei igapäevatöös. 

«Nimelt helistas meile murelik naine, kes oli end naabrimehe külge käeraudadega kinni pannud. Murphy seadus ütleb ilmekalt, et kui midagi saab untsu minna, siis nii ka läheb. No ja käeraudade võtit nad enam üles ei leidnud,» teatab Lõuna prefektuur. 

«Kuna käepärased vahendid käeraudu ei avanud ja terendav hommik nõudis peatset tööleminekut, oli abi saamisega tuli takus. Tuleb tõdeda, et politseivarustuses ei ole ka selliste eriotstarbeliste käeraudade võtit, kuid vanad head rauatangid tulid appi ja saime armastajapaari üksteise küljest vabastada.»

Õnneks lahenes olukord hästi. Prefektuur soovib kevadiselt kaunil ajal kõigile armunutele ohutut mängulusti.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles