Naine sõitis meelega üle juuksurist, kes rikkus ta soengu (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Vida Press

Chicago politseijaoskond andis teada, et võttis vahi alla 18-aastase Cassandra Gilmore’i, kes sõitis oma juuksurist seitse korda üle. Ohver on ilusalongi Luigi’s Beauty Palace kuulus stilist Francesco Moreno.

Kui Gilmore nägi peeglist soengu tulemust, sattus ta äkitselt hüsteeriasse ja üritas Morenot lokitangidega rünnata, edastab World News Report. Kaks klienti sekkusid ja kaitsesid stilisti, vägivaldne naine visati salongist välja. 

Vihane Gilmore tahtis aga iga hinna eest rikutud seongu eest kätte maksta ja ootas juuksurit lähimas parklas üle nelja tunni. Kui Moreno tööpäeva lõpetas, sõitis naine talle otsa sõidukiirusega üle 80 km/H. Pealtnägija tunnistusel sõitis Cassandra Gilmore ohvrist üle vähemalt seitse korda. 

Pealtnägijad kustusid kohe politsei ja naine arreteeriti juba kahe minuti pärast. Stilist viidi haiglasse ja tema seisund on vaatamata eluohtlikele vigastustele stabiilne.

Naine tunnistas, et ründas oma juuksurit meelega, sest too rikkus tema elu. (Vaata pilti siit!) Väidetavalt oli tal kuu aja pärast tulemas lõpuball ja ta oli väga stressis, sest see pidi olema tema elu kõige tähtsam päev. 

Lõpupeost jääb Cassandra ilma nagunii, sest tema vastu on esitatud 29 kriminaalsüüdistust. Nende seas on mõrvakatse, sõiduki relvana kasutamine ja ohtlik juhtimine. Kui Cassandra mõistetakse süüdi, võib ta veeta vangis kuni 75 aastat.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles