Viis nippi, kuidas hetkega stiilne välja näha

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

On sul olnud mõni selline päev, mil viisakalt riidesse panek tundub ülim pingutus ja kõik riided on mustapesukastis oma aega ootamas? Enne kui dressid jalga tõmbad, loe neid lihtsaid nippe, mis muudavad hetkega välimuse stiilseks – ja ilma vaeva nägemata!

Nõu annab Verily Magazine.

1. Pane selga triiksärk. See on hea nipp, kuidas vähese vaevaga stiilne välja näha. Proovi ka seda: pane vaid särgi esiosa värvli vahele peitu ning lase pluusil seljaosal vabalt lehvida!

2. Tumedad huuled + päikeseprillid. Klassikaliselt stiilne on mängida tumeda huuletooni ja päikeseprillide kombinatsiooniga. See on ideaalne puhuks, mil sul on kiire. Nii saavutad hetkega ajatu Hollywoodi väljanägemise ja meigi pärast ei pea ka muretsema.

3. Kanna ülisuuri kõrvarõngaid. Julged kõrvarõngad lisavad igale riietusele tubli annuse naksakust. Eriti hea, kui juuksed on kinni. Iseloomuga kõrvarõngaste ja mugava rõivavaliku kontrast loob meeleolu!

4. Kanna kontsi. Supermugavad boyfriend’i-teksased, triiksärk ja kontsad? Klassika!

5. Pane bleiser selga. See lisab riietusele struktuuri ning muudab hetkega väljanägemise formaalsemaks, isegi kui sul on seljas vaid T-särk ja teksased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles