Postimehe nädalahoroskoop 13.-19. mai 2017

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Paljudel meist on algamas hea periood. Vaata, mida lubavad tähemärgid sulle!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Nädalavahetusel tasub endale lubada seiklusi ja vaheldust, end korralikult välja elada. Tööpäevade meeleolu on kaine ja asjalik. Suudad tegutseda läbimõeldult, hoiduda läbimõtlematutest otsustest. Ehkki pilk on tulevikku suunatud, oskad hinnata ja mõistuspäraselt kasutada ka varasemat kogemust.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Merkuuri jõudmine sinu märki teravdab ja kiirendab mõttetegevust. Hea aeg nii põnevateks aruteludeks kui ka ärialaste läbirääkimiste pidamiseks – suudad end selgelt ja samas tasakaalukalt väljendada. Planeerid tulevikku, eriti majandusliku seljataguse kindlustamist ülima hoolega.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Vabadel päevadel on ilmselt lõbu laialt. Oled julge ja ettevõtlik, võid võtta ette seiklusrikka matka või ennastunustavalt hommikuni tantsu vihtuda. Tööpäevad tõotavad suurepäraseid kootöövõimalusi. Ole valmis erinevate inimestega suhtlema, rahulikus ja asjalikus õhkkonnas tähtsaid plaane paika seadma.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Perioodi alguspäevil müttad ilmselt õhinal kodus. Kujundad midagi põhjalikult ümber, korraldad ja ehitad. Siis aga pöördub tähelepanu töisesse sfääri. Nii kolleegide kui ülemustega asjaajamine peaks sujuma tõhusalt ja edasiviivalt. Näete asju sarnaselt, teil on ühised eesmärgid, mille poole püüelda.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Suurepärane aeg info kogumiseks, õppimiseks ja enesetäiendamiseks. Tasub esitada julgeid küsimusi, su läheduses on tarku inimesi, kes oskavad vastata. Sobiv nädal koolitusel osalemiseks, aga ka väljasõiduseminari ette võtmiseks või siis lausa välismaale siirdumiseks teadmiste täiendamise eesmärgil.

Neitsi

23. august – 22. september

Rahaasjade korraldamine ning äri edendamine tõotab õige tõhusalt sujuda. Oled julge ja läbilöögivõimeline, sead endale auahneid, samas aga realistlikke eesmärke. Mõningane riskiminegi võib edu tuua. Ette tasub võtta ka pere rahaasjad, seda eriti juhul, kui sul on plaanis kinnisvaratehinguid.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Sul on vaja rutiinist välja saada, ringi liikuda, uusi paiku avastada, infot koguda. Vaheldus annab sulle energiat ja tegutsemislusti juurde. Äripäevil tasub ette võtta olulisi läbirääkimisi. Need kulgevad asjalikus, samas ka edasiviivas meeleolus. Armusuhteiski annab probleemid ilusti selgeks rääkida.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Töö- ja äriasjad on sinu jaoks esmatähtsad. Näed oma eesmärke selgelt ja saad aru, et edu saavutamiseks on vaja olla järjekindel ning ka omajagu vaeva näha. Ära proovi kõiki asju üksinda otsustada – arutelud kaaslastega on edasiviivad, ka armastatud inimene võib sulle anda häid soovitusi ja ideid.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sisemine tasakaal on suurepärane, oled endas kindel. Oskad minevikukogemust väärtustada ning seda tuleviku üles ehitamisel mõistuspäraselt kasutada. Küllap näed võimalusi, kuidas elu niimoodi korraldada, et saaksid palju tegeleda asjadega, mille tegemist naudid ning seejuures ka sissetulekut suurendada.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Kui tunned nädalavahetusel vajadust tööasjadega tegeleda, siis anna aga takka! Tekkida võib harukordseid võimalusi, mis tuleb nüüd ja kohe ära kasutada. Päev päevalt tempo aeglustub, tähelepanu pöördub rohkem kodu ja perega seotud teemade juurde. Koduste rahaasjade ajamine edeneb sujuvalt.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Infokanalid on avatud. Kohtu inimestega, kellest võib sulle kasu olla, ära pelga palju küsimusi esitada. Lihtne on suhelda nii harjumuspäraste kaaslastega kui ka uute inimestega asjalikke kontakte luua. Palju võib kasu olla sellest, mida räägivad vanemad sõbrad, kolleegid või õpetajad – kuula tähelepanelikult!

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Hästi hea aeg igasuguste äri- ja tööasjade ajamiseks. Lihtne on kaaslastega ühist keelt leida, koos eesmärke püstitada ning nende poole liikumiseks toimiv plaan koostada. Valitseb asjalik meeleolu. Perioodi lõpul tempo raugeb, võid tunda mõningast laiskust, soovi lihtsalt vedeleda ja elu nautida.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles