Galerii: MTV teleauhindade parimad palad

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile jagati Ameerikas MTV filmi- ja teleauhindu. Kohal olid paljud sinise ekraani vahendusel meile tuttavaks saanud näod. Rõõsa koore riisus aga Netflixi möödunud suve hittsari «Stranger Things» («Veidrad asjad»).

Õhtut juhtis Adam Devine ning muuhulgas kiideti ka Emma Watsoni uusimat filmi «Kaunitar ja koletis» (Watson sai parima filminäitleja auhinna, film kinnitati aasta parimaks) ja Jordan Peele'i horror-komöödiat «Get Out».

Watson kiitis oma kõnes, et tegemist on sooneutraalsete auhindadega ning ei eristata eraldi mees- ja naisnäitlejaid. «See ütleb nii mõndagi,» sõnas Watson. «Kogu näitlemise mõte on oskus panna end teise inimese kingadesse ja see ei tähenda ainult kaheks eraldi kategooriaks jagamist.»

«Stranger Things'i» kiideti neljas kategoorias ning esmakordselt ajaloos pani sari kinni parima sõu auhinna nii tele- kui filmikategoorias. Üks peategelasi, Elevenit kehastanud Millie Bobby Brown tänas oma pisararohkes kõnes aga produtsente: «Ma tänan vendi Duffereid, kes on loonud nii badass'i ja ikoonilise naiskarakteri, keda mul on au mängida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles