Viis moodust, kuidas meik võib sind vanemaks teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Igapäevase jumestuse tegemine on suuresti harjumuses kinni. Tavaliselt tekib naisel oma meigirutiin ja kujunevad välja lemmiktooted, mida kasutatakse koguni aastaid. 

Need samad vahendid ja võtted, mis tegid sind vanem imekauniks, võivad nüüd olla juba ajast ja arust ning su välimusele hoopis aastaid juurde lisada, õpetab Pure Wow. 

Vale jumestuskreem. Jumestuskreemi võib olla nii puudri, paksu kreemi kui väga vedela kreemi kujul. Mida paksem ja kuivem see on, seda enam kipub see kogunema kortsukeste vahele ja toob nõnda vanust rohkem esile. Eelista kerge koostisega vedelat jumestuskreemi, mis katab õrnalt naha ja jätab tervisliku läike.

Põsepuna vales kohas. Enamasti pannakse põsepuna põse kõige esileulatuvamale osale (umbes nagu klounil), kuid seda tuleks ka üles põsesarnade poole hajutada. Eelista roosat, virsikukarva või marjatooni põsepuna, mis lisavad jumele sära. Väldi kõike, mis tundub liiga pruun - see teeb jume tuhmiks ja vananenuks. 

Ikka see sama must silmalainer. Nii kaua kui mäletad, oled kasutanud seda üht ja sama musta silmapliiatsit või lainerit, mille avastasid mitu aastat tagasi. Kui see saab otsa, ostad täpselt sama toote, et seda edasi kasutada. Kuigi see varem raamiski su silmi ilusti, siis nüüd on see liiga järsu välimusega. Vaheta must tumepruuni vastu välja. Pruun on soojem ja teeb su silmad säravamaks. 

Sa kasutad väga palju ripsmetušši. Ripsmetušiga on lihtne liialdada, sest alati tundub, et veidi võiks mahtu juures olla. Paksud ja kleepuvad ripsmed teevad aga silmad raskeks. Kooluta ripsmed enne värvimist ära ja lisa neile vaid kaks tušikihti.

Sa pingutad kulmude raamimisega üle. Viimasel ajal on tõesti moes olnud suured ja kandilised kulmud, kuid pane tähele, et pisut sirgemad ja kohevad kulmud paistavad nooruslikumad välja ning on tegelikult meeldivamad vaadata. Jälgi, et su kulmupliiats (või kulmupuuder/ kulmugeel) oleks tooni võrra heledam kui su oma karvad. Täida oma kulmud lühikeste tõmmetega ja ära tee kulmukaart väga järsuks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles