Postimehe nädalahoroskoop 6.-12. mai

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Vaata, mida toob algav nädal kaheteistkümnele tähemärgile!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Omajagu rahutu, kiireid arenguvõimalusi pakkuv nädal. Asjad, mis ennist kuidagi sujuda ei tahtnud, võivad nüüd ootamatult lihtsalt laheneda. Liiva jooksnud projektid tasub uuesti ette võtta – väga võimalik, et saad uue ja parema võimaluse ja oled edukas asjades, mis sinu jaoks juba lootusetud olid tundunud.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Päikese ja Pluuto trigoon annab sulle jõudu ja läbilöögivõimet. On hea aeg vanade vigade parandamiseks ja suuremate otsustavate muudatuste tegemiseks. Sihikindlalt tegutsedes võid sooritada läbimurde uuele tasandile. Nädala teine pool võib isiklikesse suhetesse pingeid tuua, ära siis järske otsuseid tee.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Küllap valdab sind uljas meeleolu. Usud endasse, tegutsed rõõmuga, sead endale uusi kõrgeid väljakutseid ja astud julgeid samme nende suunas. Sõprade toetus, nende geniaalsed ideesähvatused annavad sulle veelgi hoogu juurde. Töisel rindel võib olla omajagu probleeme, keegi ehk varjab infot või sepitseb intriige.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Jõuad paljugi korda saata, töised projektid edenevad tõhusalt, põnev on ka eraelu. Saa kokku sõpradega, aruta asju mõttekaaslastega – arengud on kiired ja edasiviivad. Toredate inimeste seltskonnas võid kohtuda kellegagi, kes sind tugevasti mõjutab, ehk lausa su elu muudab. Armuasjus paljutõotav ajajärk.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Hea periood suuremate muudatuste tegemiseks töökorralduses. Koosolekud sujuvad edasiviivas õhkkonnas, tehakse julgeid, ehk liigagi lennukaid otsuseid. Võib tekkida võimalusi karjääriredelil tõusmiseks. Tööalastel läbirääkimistel suudad olla kindlameelne ja mõjuv, küllap võetakse su seisukohti tõsiselt. 

Neitsi

23. august – 22. september

Tasub tugevasti tööd murda – jõuline tegutsemine tagab ka küllusliku sissetuleku. Kui armusuhteis on hiljuti lahkhelisid olnud, annab need nüüd edukalt klaarida. Vältida tasub isiklike suhete arendamist töises õhkkonnas, see võib tuua pahandusi, anda põhjust intriigitsemiseks ja kuulujuttude levimiseks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Jupiteri ja Marsi trigoon paneb sul vere käima, sind valdab reisikihk, ehk lausa maailma vallutamise soov. Jõudu on palju, oled valmis julgeteks seiklusteks, tahad oma elus muudatusi teha. Kui sul reisimisvõimalust pole, teed ehk kodus põhjaliku korrastuse ning kujundad oma elamist hoogsalt ümber.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Täiskuine nädal tekitab omajagu pinget, mille kaudu energia vallandub ning suudad lahenduse leida nii mõnelegi probleemile. Ära lase emotsioonidel üle pea kokku lüüa, hoia ohjad kindlalt enda käes! Aeg on väga soodne põhjalike ümberkorralduste tegemiseks mitmel rindel, algata need muudatused ise.

Ambur

22. november – 21. detsember

Kiirest elutempost hoolimata õnnestub sul jalad kindalt maas ja pea selge hoida. Ka käigu pealt tehtud otsuseid on ilmselt nii mõistuspärased kui ka edasiviivad. Palju jõudu tasub suunata äri arendamisse ja rahaasjade korraldamisse. Ehk õnnestub jõuda eesmärgini, mida juba ammu sihid. Tubli töö tasub end kuhjaga ära.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Ole see, kes sa oled, julge särada ja esile tõusta! Energiatase on praegu väga kõrge ja võimalused head, saad elule läheneda loovalt, seda oma äranägemise järgi kujundada ja arendada. Karjääri vallas võib tekkida ootamatult häid võimalusi, mis tuleb kiirelt ära kasutada. Kuulujuttudel ära end mõjutada lase.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Suurepärane aeg teadmiste täiendamiseks või nende proovile panekuks, ka eksamite sooritamiseks. Reisimine avardab su maailmapilti, uute kogemuste kaudu õpid palju. Ära proovi armastust võita sellega, et külvad oma ihalduste objekti kallite kingitustega üle. Vaja on veidike kavalamat lähenemist!

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Sisemine ebakindlus võib tunda anda. Oluline on aru saada, mis on selle taga – sind võivad haavata lähedase inimese kriitilised märkused või siis avaldab mõju lapsepõlves toimunu. Toetu sõpradele, kes sind julgustada oskavad. Aeg pakub häid võimalusi äri- ja tööasjade joone peale saamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles