Nippe, kuidas suudeldes tõelist naudingut saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Ideaalses maailmas mäletame me kõik oma esimest ideaalset suudlust – ootusärevust, värinaid, salapära, mis selle tähtsa sammuga kaasneb. Kohtuvad huuled ja põimuvad keeled, unistuste täitumine, liblikad kõhus! 

Suudeldes tõeliselt, suudeldes kirglikult, võib see olla üks erutavamaid tegevusi sinu elus. Paraku ei mäleta paljud esimest suudlust: seda hirmunult antud ja saadud musi. Kogemuste kasvades oskused paranevad, kuid seks kui intensiivse mõnu allikas võib suudlemise armuelus siiski tahaplaanile jätta. Seepärast võta siin ja praegu vastu otsus katsetada iga päev uusi ja unustatud viise, kuidas suudeldes end naudingute taevasse viia, kirjutab Ulakas Kaunitar.

Prantsuse suudlus – oh, prantslased, kus me oleksime ilma teieta? Kirglik keeltemäng on imeliseks eelmänguks, fantastiliseks lisandiks seksile ja mõnusaks hellituseks teineteise embuses olles. Kui kaks närvilõpmeid täis keelt kohtuvad, on oodata vaid suuri sädemeid. Prantsuse suudluse õppimiseks on vaid üks soovitus: pange oma keeled koos tantsima!

Armastuse amps – pisike amps siit, pisike sealt! Selle asemel, et partnerit vampiiri moel rünnata, suru õrnalt oma hambad ta ihu vastu, õrn, vaevutuntav valuaisting on tihedalt seotud erutumisega. Huultele suudeldes nakitse ta huuli. See on parajalt vallatu ja ulakas, et pakkuda talle naudingut.

Keelte tango – erinevalt prantsuse suudlusest võtavad sellest osa vaid keelte tipud: laske neil keerelda koos teineteisega, lubage neil tõmbuda ja tõukuda.

Musi-musi – suletud huultega musi annab võimaluse nii sümpaatia avaldamiseks kui ka terve keha katmiseks armastuse energiaga! Proovi järgnevat skeemi: liigu suudlustega huultelt põskedele, põskedelt kaelale ja kaelalt tagasi huultele. Huultel, põskedel ja kaelal tee intensiivsemaid musisid, teel järgmise sihtpunktini väiksemaid.

«Ma söön su ära!» – eriti maiad suudlejad tungivad oma keelega partneri suu sügavustesse, maitstes iga millimeetrit partnerist, seejärel imevad partneri huuli ja lõpetuseks limpsivad neid hellalt.

Improvisatsioon – ükski suudlus ei tohiks olla rutiinne ega etteaimatav, üllata nii ennast kui partnerit erinevate kiiruste, intensiivsuse, rütmi ja mustritega. Ära unusta kaasata suudlusesse kogu oma keha, sh käsi (kaelamassaaž suudluse ajal on väga nauditav). Katseta julgelt, loo uusi armatsemise meloodiaid!

Avastusretk – mängige orienteerumist: märgi oma mõnupunktid kehale ja lase partneril musimaiad kohad üles leida. Ja seejärel loomulikult suudelge, suudelge ja suudelge! Suudlusi ei ole kunagi liiga palju!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles