Milliseid ehteid valida pulmakleidi juurde?

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevad on sageli pruutpaaridele kiire aeg, kuna pulmapeod vajavad ettevalmistamist ning kõik detailid vajavad läbimõtlemist. 

7. mail Hilton Tallinn Parkis toimuval pulmamessil osalev New Vintage By Kriss ehtebrändi looja Kriss Eglite räägib, millised on praeguse aja levinumad suunad pulmaehete valimisel ning millest ta ise oma pulmakollektsiooni loomisel lähtub.

Klassika on alati moes

Pruudid ja teisteks sündmusteks ehteid otsivate naiste soovid võivad erineda. Kui tavakliendid soovivad tihti rohkem eksperimenteerida, siis pruudid enamasti moeröögatusi ei taha. Nad hindavad rahulikumaid ja klassikalisemaid ehteid, mida on ka aastate pärast piltidel kena vaadata.

Jätkuvalt on eelistatuimad ehtekivid pärlid ja roosa kvarts, mis on ka New Vintage By Kriss pulmakollektsioonis kõige levinumad valikud. Kui vaadata nende kivide omadusi, näeme, et mõlemad kivid kannavad rahu, armastuse, naiselikkusse sümbolit. Rahakotisõbralikum alternatiiv teemandile on mäekristall, mis on puhas, teemandiga sarnane ning annab ehetele sillerdava helgi.

Ehetele uus elu

Pulmakleiti valides lähtutakse aina enam sellest, et kleit kappi seisma ei jääks ja sama riietust saaks ka teistel pidudel kanda. Nii on ka ehetega. Pruudid soovivad ehteid, mida sobiks tulevikus ka teistel pidulikel sündmustel kanda. Pulmapeol kantud kõrvarõngastele või kaelakeele lisandub suur emotsionaalne väärtus ning paljude pruutide jaoks saavad nendest ehetest lemmikaksessuaarid.

Ilu ja praktilisus käsikäes

Ehteid luues on oluline, et neid pulmapäeval mugav kanda oleks. Ehted ei tohiks olla liiga massiivsed ja pigem eelistatakse aksessuaare, millel ei ole kergesti kleidi külge kinnijäävaid osi. Samuti tasub mõelda peo toimumiskoha ja stiili peale. Kas see on pigem maalähedane, suursugune mõisapulm või toimub näiteks vastuvõtuna hotellis. Lisaks tuleks mõelda, kas aktiivseid tegevusi on rohkem või on tegu pigem rahulikuma sündmusega. Seetõttu tasub ka disaineriga nõu pidada, milliseid ehted just soovitud pulmakleidi juurde sobiksid

Pulmakorraldaja kaasamine ehete valimisel

Viimane ja pigem ehete valimise protsessi puudutav tähelepanek on, et tihti tullakse ehteid valima juba koos pulmakorraldajaga. Nende kogenud silm oskab hästi kõik detailid üheks harmooniliseks sündmuseks kokku sobitada ja sageli osatakse pruudi soovidele vastavalt soovitusi ka aksessuaaride valimisel pakkuda. Pulmakorraldaja ei ole ammu enam ainult sündmuse projektijuht, ta on ka nõuandja ja soovitaja.

Kokkuvõttes võib öelda, et eelkõige on ehteid valides oluline rõhutada loomulikku ilu, seda väikeste detailidega rikastades. Pruudid ei soovi pulmapiltidele jääda võõra väljanägemisega, vaid tuua välja enda parimad küljed. Peamine, et oleks lõbus ja pulmapäev pakuks pikaks ajaks meeldejäävaid emotsioone.

New Vintage By Kriss pulmakollektsiooni võib näha ka 7. mail Hilton Talllinn Parkis toimuval pulmamessil, kus osaleb ligikaudu 50 erinevaid pulmateenuseid pakkuvat ettevõtet Eestist. Üritusel saab näha pulmapidude viimaseid trende lilleseadetest ehte- ja tordikunstini välja. Lisaks on üles seatud Hilton Tallinn Parki pulmapeo näidisruum. Sissepääs on külastajatele tasuta. Lisainfot ürituse ja osalejate kohta leiab pulmamessi Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles