Märgid, et mees ei ole suhteks valmis, isegi kui ta väidab vastupidist

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Tõsiasi on see, et mitte kõik ei ole valmis tõsiseks suhteks ja enese sidumiseks teise inimesega. Siin on vaid mõned näited, mida tasuks tähele panna, kui mees tahab astuda suhtesse, aga sul on hinges siiski kerge kahtlus. 

  1. Ta tahab olla suhtes, aga ei taha sind oma tüdruksõbraks kutsuda. See tähendab seda, et omavahel on ta nõus sinuga suhtes olema, aga väidab, et ei taha avalikult seda kellelegi tunnistada, vaid pigem hoiaks seda saladuses. Miks? Sest ta tegelikult ei ole valmis tõsiseks suhteks ja nii üritab ta hoida sind õnnelikuna ning ennast teiste silmis vallalisena.
  2. Ta läks just oma eksist lahku. Ta võib küll öelda, et on paranenud, aga tegelikult asendab ta vana suhte uuega ehk sinuga. Sa ei pea temast täielikult lahti ütlema, aga paku välja, et liiguksite edasi natukene aeglasemalt.
  3. Ta sai just lapse. Kui ta on mõistlik mees, siis ta pühendab esimesed elukuud pärast lapse sündi just viimasele. Isegi kui ta suhe lapse emaga on läbi, mida see kindlasti peakski olema, kui ta sinuga suhet tahab, siis ta võiks keskenduda ühele uuele algusele korraga.
  4. Kui ta finantsasjad ja töökoht on kuristiku äärel. Kui sa näed, et ta üritab ennast jagada töö ja sinu vahel, et kõike korda saada, siis lase tal kõigepealt parandada oma elu ja seejärel tegelege oma suhtega. Mees võib tunda survet, et ta peab kõikide asjadega korraga hakkama saada, aga anna talle aega ja ruumi, et seda päriselt ka teha.
  5. Mehe ema valitseb ta maailma. Selles ei ole midagi halba, kui ta oma ema armastab ja temast hoolib, aga kui ema teeb kõik teda puudutavad otsused, siis see on ohumärk. Karta on, et kui te suhtesse astute, siis ei muutu päevapealt midagi, pigem jätkub mehe ema võim ja sinul on valida, kas sa lähed sellega kaasa või mitte.
  6. Ta on juba väga armukade. See on natukene armas, kui mehed tahavad oma naist kaitsta, aga see peab jääma mõistlikkuse piiridesse. Kui iga tänaval kõndiv mees on tema arust ohtlik, siis mõtle järgi, kas ta ei ole mitte liiga kontrolliv ja mõistmatult armukade.
  7. On veel palju asju, mida ta sinu kohta ei tea. Kui sa tunned, et ta ei tea veel palju olulisi asju sinu kohta, siis võib olla see, et ta teeb ennatlikke otsuseid, kui ta ütleb, et tahab sinuga suhtesse astuda. Meie soovitus on, et räägi talle kõik enda kohta ausalt ära ja tema sulle ka, siis saate otsustada, kas te tahate koos edasi minna või mitte. 

(Verily Magazine)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles