Päikeseprillimoes ruulib edevus!

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Kuna päike paistab vahelduva eduga juba õige eredalt, siis tasub välja otsida päikeseprillid. Loomulikult ei piisa aga igasugusest suvalisest prillipaarist, vaid ka päikeseprillide puhul on omad trendid, millest juhinduda, kirjutab 1182 blogi.

Sarnaselt rõivamoega, kus iga hooaeg toob uued trendituuled, on nii ka päikeseprillimaailmas. Loomulikult on päikeseprillide puhul võimalik lähtuda klassikast ja osta endale prillid, mis on alati moodsad, kuid need, kes tahavad endale veidi äkilisemat välimust, võiksid siiski midagi teada ka päikeseprillimoest. Seejuures tasub märkida, et päikeseprillide mõju riietuse trendikaks muutmisel ei tasu sugugi alahinnata. Tihti ongi just päikeseprillid need, mis outfit'ile selle viimase, puuduoleva särtsu lisavad. 

Kuid, mis siis toimub sel kevadsuvel päikeseprillimoes?

Nii nagu mitu hooaega on päikeseprillid kõike muud kui tagasihoidlikud. Ilma teevad eelkõige pilgupöörajad, mille kohalolek ei jää ilmselt ühelegi möödujale märkamata. Tõsi, kui veel eelmisel suvel võis näha päikeseprille, mille raamidel istusid linnud ja lillekesed, siis sel hooajal on trend mõnevõrra tagasihoidlikumaks muutunud. Samas, värvi on päikeseprillidesse kindlasti juurde tulnud. Seejuures värvilised ei ole mitte raamid, vaid hoopis klaasid. 

Nii ongi kõige moekam soetada endale näiteks oranžide või kollaste klaasidega prillid. Viimane, muide, on ka üks alanud hooaja suurimatest moevärvidest. Kollased prilliklaasid viitavad 70ndatele, mis juba mitmendat hooaega on moeareenil ilma tegemas. Sama trendikad on aga ka näiteks roosade, siniste või roheliste klaasidega päikeseprillid. Samuti ei ole moeareenilt kuhugile kadunud peegelklaasidega päikeseprillid. Viimased on eriti populaarsed väljamaiste moefännide seas.

Vaata 1182 blogist juba konkreetsemalt, millised prillid need kõige moekamad on!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles