Viis asja, mille puudumine suhtest näitab, et see ei jää püsima

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Kuidas teada, et partnerlussuhe, milles sa oled, peab vastu ka ajaproovile? Siin on lihtne juhis.

Elite Daily loetleb viis põhilist asja, mis peavad olemas olema igas pikaajalises suhtes. Kui sinu omast need puuduvad, on aeg võtta hetk ning järele mõelda, kas te olete õigel teel.

Iseloom

Terves suhtes peaksid sinu ja partneri iseloomud teineteist täiustama. See ei tähenda, et sa peaksid deitima iseenda peegelpildiga, teatud iseloomutüübid sobivad hästi kokku ka oma vastanditega. Aga sa peaksid olema suhtes kellegagi, kelle iseloom sinu omaga sobib. Püüdke suhte alguses nurgad maha lihvida, kuid pea meeles, et õnnelik olemiseks ei peaks sa tahtma oma partnerit fundamentaalsel tasandil muuta.

Kommunikatsioon

Hea kommunikatsioon on miski, mille toimimiseks tuleb vaeva näha. See on iga hea suhte alus. Sa ei saa teada, mida su partner vajab, kui te sellest ei räägi. Suhtes olemine tähendab meeskonda kuulumist. See omakorda tähendab, et te hoolitsete teineteise vajaduste eest ning pakute üksteisele tuge ja armastust.

Sõprus

Abiellu oma parima sõbraga. Või, veel parem, alusta oma hea sõbraga deitimisest. Alustage oma suhtevundamendi ladumist õigesti. Te peaksite olema koos võimelised nii naerma kui nutma ning olema teineteise jaoks olemas nii heas kui halvas. Terve suhe tähendab, et te räägite teineteisele oma saladusi, küsite teineteiselt arvamust ning tõstate üksteist suhtes esikohale. Parim sõber on keegi, keda sa tahad alati oma ellu ja kui su partner on ühtlasi su parim sõber, teed sa omalt poolt kõik, et suhe kestma jääks.

Usaldus

Sa pead oma partnerit usaldama. Jah, tõenäoliselt oled sa varem haiget saanud, kuid su praegune partner pole su eks. Kui su partner on aga su usaldust juba murdnud, kas te tõesti peaksite koos olema? Kui pole usaldust, pole ka suhet.

Seks

Seks pole kõige olulisem, kuid see ei tähenda, et seks poleks tähtis. Hea seks parandab tuju ja leevendab stressi. Samuti tugevdab see teievahelist suhet, kuid jällegi, pea meeles, et see pole ainus asi, mis on oluline. Stressimaandamiseks on ka teisi mooduseid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles