Üllatavalt efektiivsed kohtingunipid loomariigist

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kui sa oled huvitatud sellest, mida loomad võiksid inimestele kohtamise kohta õpetada, siis loe edasi ja saad teada. 

Üllataval kombel on loomadelt üsna palju armuelu koha õppida, vahendab BoldSky. Jälgides seda, kuidas loomad üksteisega suhtlevad ja sobivaid partnereid ligi meelitavad, on võimalik nii mõndagi inimelus rakendada.

  • Enamik loomasid tunnevad lõhna järgi ära potentsiaalse partneri. Mida on siit õppida? Lõhna alati hästi, pese ennast ja kasuta parfüümi.
  • Lemmikud norivad puudust ja tähelepanu. Kas sa oled täheldanud, et su lemmik poeb sulle kaissu ja tahab, et sa teda paitaksid või sügaksid? Nii on ka inimestel. Puudutus vallandab teise kehas hea tuju hormoonid.
  • Mõned linnud tantsivad selleks, et saada vastassugupoole tähelepanu. Põhimõtteliselt töötab see inimeste peal ka. Tantsimine näitab, et sa oled terve ja vormis ning sa tunnetad rütmi, mille järgi oma keha liikuma panna.
  • Enamik liike kaitsevad oma kaaslast ja järeltulijaid kiskjate eest. Mida on sellest õppida? Naine hakkab nägema meest potentsiaalse abikaasana, kui mees suudab näidata, et ta on võimeline oma pere eest hoolitsema ja seda kaitsma.
  • Rotid kasutavad lauluhäält või laulule sarnaseid häälitsusi, et vastassugupoole tähelepanu saada. See ei tähenda, et sa peaksid nüüd laulutunde võtma hakkama, aga see on lihtsalt fakt, et võimas lauluhääl tõmbab inimeste tähelepanu.
  • Isased paabulinnud kasutavad oma kauneid ja värvilisi sulgi, et emast ligi tõmmata. lisaks on ka teisi linnuliike, kellest just isastele on antud värvilised suled. Mida sellest õppida? Enda eest tuleb hoolitseda, kui sa soovid tõmmata potentsiaalse kaaslase tähelepanu.
  • Mõned linnud ehitavad uhkeid pesasid, et tähelepanu tõmmata. Ilus ja puhas kodu annab turvalise tunde ning tekitab visiooni kaunist elust.
  • Putukatel on kombeks oma naistele kingitusi teha. Ära pelga sinagi oma kaaslasele midagi ilusat kinkida, et näidata välja, kui palju sa temast hoolid. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles