Sodiaagi saladused: kuidas peaks eks pärast su mahajätmist käituma?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Vannud sa tulist kurja ning pead maha väikese nõiariituse, et eksile halba õnne manada? Või tahad sa temaga heaks semuks jääda? Astroloogid ütlevad, et sinu tähemärk võib avaldada ka seda, millised tunded sul oma eksi suhtes pärast lahkuminekut on.

Jäär

Enamik Jääre eelistavad lahku minnes leinaperioodi vahele jätta ning otse uutele tegudele tormata. Ometi aga loodavad nad, et nende eks kaotab igasuguse eluisu, saati siis leiaks uue armastuse. Jäär ootab salamisi, et eks võtaks kaalus juurde ja vaimselt kuhtuks, samas kui nad ise naudivad uute austajate tähelepanu, kirjutab Elite Daily.

Sõnn

Sõnn on tüüp, kes ähvardab näljastreigiga, kui nende parter võtab lahkumineku teemaks. Sa tahad, et su heaolu üle muretsetakse ka siis, kui suhe on ammu lõppenud. Ajaks, mil sa leiad järgmise silmarõõmu (kaks nädalat hiljem), imestab Sõnni eks, et kes siis ikkagi lõppeks kelle maha jättis. Alles eile helistasid sa öösel kell neli nuttes oma eksile ja nüüd on sul elus juba uus armastus!

Kaksikud

Kaksikuna oled sa ilmselt juba ammu otsustanud oma eluga edasi liikuda – sul on uus soeng ja kuumad suveplaanid, Instagram särab uues elujõus. Ainult nii saad sa oma eksile saata sõnumi, et ta jättis maha suurepärase inimese, kellega on elu üks suur pidu ja alles nüüd mõistab ta, millise vea on teinud.

Vähk

Vähid on esimesed, kes saadavad oma eksile keset ööd ootamatult alastipilte. Su eesmärk pole mitte ainult panna oma eksi sind igatsema, vaid ka tundma, et ta jääb ilma parimast seksist kogu maailmas. Ole ettevaatlik, see jätab sinust meeleheitliku ja agressiivse mulje.

Lõvi

Su sotsiaalmeediakonto on täis pilte pärast tublit trenni, kauni päikeseloojangu taustal ja igast peost, kuhu sa satud. Sa otsid enda ümber kõige ilusamad inimesed ja võtad nad selvepildiks kaissu, et oma eksile sõnum saata: «Sa just jätsid maha kuulsuse. Ma teen sulle terve su ülejäänud elu sulle kõiges ära – nii karjääris kui ka eraelus.»

Neitsi

Neitsid ei saa tunnetega hästi hakkama. Emotsioonid pole nende tugevaim külg. Ilmselt oled sa liiga ametis, et külma rahuga teie vara pooleks jagada ja eksile kulleriga kontorisse saata, et sa ei peaks teda enam kunagi nägema. Kuid omaette voodis und oodates loodad sa, et su eks põleb põrgus. Sa loodad, et ta on igavesti õnnetu ja ei leia enam kunagi armastust, rääkimata enesekindlusest ja –usust.

Kaalud

Kui ta sind ei igatse, siis igatsegu vähemalt oma asju – sest pole šanssigi, et sa eksile tema asjad tagasi annaks. Pealegi blokid sa teda kõikjal suhtluskanalites, nii et tal pole ilmselt närvi oma asju tagasi küsidagi. Sa oled Kaalud ja käsitled iga suhet partnerlusena ja abieluna. Mis juhtub, kui abielu läbi saab? Just: sa peaksidki saama pool tema varast!

Skorpion

Skorpionid ei oska äraütlemisega hakkama saada. Nii et kui su eks plaanis sind maha jätta, siis loodetavasti taipas ta aegsasti muuta oma salasõnad ning blokkida sind sotsiaalmeedias, sest su missiooniks saab hävitada igasugune šanss, et ta kunagi veel õnnelik oleks. Ärgu ta parem üldse plaanigugi eluga edasi liikuda – küll sa juba uue silmarõõmu välja nuhid ja ta ära hirmutad.

Ambur

Sind jäeti maha? Suurepärane, sa tahtsidki osta piletit Islandile. Sa võtad reisi ette esimesel võimalusel ilmselt seetõttu, et hinges sa igatsesidki vabadust ning pealegi on nii hea eksile näidata, et tal pole põhjust endast üleliia hästi arvata – arvas ju tema, et on suhtes jube õnnetu, aga näe, ka sina tahtsid, et see lõppeks.

Kaljukits

Sa olid ideaalne partner: stabiilne, rikas (või peagi rikas), sulle sai loota ja sind armastavad kõik vanemad. Nüüd aga võtad sa telefoni, et ämmale-äiale ise esimesena helistada, enne kui su eks selleni jõuab, et tänada neid sinu oma ellu vastu võtmise eest ning avaldada kahetsust, et suhe ei töötanud. Asjale aitab kaasa see, et nii tehes kindlustad sa, et su eksi vanemad küsivad temalt terve elu: «Mis kurat teie vahel küll juhtus? Ta oli ju nii tore! Kuidas sa lasid tal minna?!»

Veevalaja

Jah, väljaspoole paistab, et sa oled emotsionaalselt eemaldunud, rahulik ja hoiad pea selgena. Aga sinu peas? Oi, seal on kättemaksutsirkus! Sul on tuhandeid mõtteid, kuidas salaja oma eksi elu tuksi keerata. Küll sa leiad oma kättemaksuks võimaluse ja su eks isegi ei näe seda tulemas. Peagi mõistab ta, et tema halb õnn algas hetkel, mil ta su maha jättis ja küll ta juba roomates sinu juurde tagasi jõuab.

Kalad

Kalade jaoks pole keeruline teeselda füüsilist vigastust või takso ette hüpata, kui näevad oma eksi teel tööle. Jah, see on ebaloogiline, kuid Kalad ei suuda vastu panna kellelegi, kes on hädaline, seega mõtled sa, et ülejäänud maailm toimib samamoodi. Mida haletsusväärsema mulje sa endast jätta suudad, seda kiiremini suudad sa panna eksi süütunde tõttu sinu juurde tagasi tulema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles