Postimehe nädalahoroskoop 29. aprill – 5. mai

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Ilm ei ole ainus, mis on kevadel muutlik. Muutlikud on ka meie tuju ja meeleolu. Loe lähemalt, mida uus nädal endaga kaasa toob!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Põnev ja kiiretempoline aeg, mil tuleb arvestada, et asjad ei pruugi plaanipäraselt kulgeda. Suutlikkus ruttu kohaneda ja oma plaane käigu pealt ümber mängida kulub marjaks ära. Teiste inimeste mõttekäigud võivad olla üllatuslikud ja arusaamatud, samas võid oma väljaütlemistega neilegi peavalu valmistada.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Teiste inimestega on lihtne suhelda. Võiks lausa öelda, et näed neid läbi. Suudad kergesti ära tabada kaaslaste meeleolu ning sellest lähtuvalt valida õige viisi nendega suhtlemiseks. Jutuajamised võivad kujuneda soojaks ja südamlikuks, väga võimalik, et keegi pühendab sind oma saladustesse või kurdab südamevalu.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Ülemustega on lihtne hästi läbi saada. Kui sul on loomingulisi ideid, võiksid need välja käia – tõenäoliselt saavad need heakskiidu osaliseks ja need rakendatakse ka päriselt ellu. koosolekud ja kohtumised võivad kujuneda põnevaks, inimestel on põnevaid mõtteid, mis küll ei pruugi kõik edasiviivaks osutuda. 

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Võiksid igapäevased kohustused veidikeseks unustada ning oma ellu vaheldust tuua. Aeg sobib puhkusereisiks või romantiliseks retkeks koos armastatud inimesega. Võib tekkida uusi sõprussuhteid, satud justkui juhtumisi kokku inimestega, kellega tekib vaat et esimesest pilgust hea emotsionaalne klapp.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Ambitsioonikust on omajagu, tähtis on nii karjäärialane edu ka see, et maine oleks laitmatu ning teised suhtuksid sinusse aupaklikkusega. Ole teiste suhtes tähelepanelik ja heasoovlik, ära vaata neile ülalt alla. Südamlikud suhted suurendavad usaldust ning seeläbi ka koostöövalmidust.

Neitsi

23. august – 22. september

See, mis kättesaamatu, tundub nüüd eriti põnev ja ligitõmbav. Sind võib vallata reisikihk, eriti tore oleks, kui saaksid koos armastatud inimesega mõnda romantilisse paika sõita. Kui oled üksik, siis januned armastuse järele ja otsid uusi tutvusi. Sind võivad võluda tüübid, kes on salapärased või eksootilise taustaga.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Eriti soodne nädal juhul, kui teed loomingulist tööd või ajad asju kultuurivallas. Läbisaamine kolleegide ja koostööpartneritega on hea, suudad mõista teiste vajadusi ning küllap on nemadki sinu suhtes vastutulelikud. Harmoonilised suhted ja empaatilisus on sulle suureks abiks ka rahaasjade ajamisel.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Romantikavajadus on tohutu, armastuselained võivad võimsalt üle pea kokku lüüa. Su tunded on tugevad, tahad neid ülevoolavalt väljendada. See ei tähenda muidugi seda, et võiksid oma igapäevased kohustused südamerahuga unarusse jätta. Ära jäta oma vastutusalas olevad asju juhuse hooleks.

Ambur

22. november – 21. detsember

Lapsepõlvekodu ja vanematega seotud teemad on olulised, ammutad jõudu juurtest. Kui oled kolinud kaugele, võib sind vallata koduigatsus. Vanematega on hea ja kerge suhelda, saad kinnitust sellele, et nad sind armastavad ja toetavad. Vajadusel saad selgeks rääkida asjad, mis on lahkhelisid tekitanud.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Oled tavapärasest loomingulisem, vaatad maailma justkui lapse silmadega, mis on täis imetlust ja teadmishimu. Võid enda jaoks avastada uue hobi, mille kaudu saad väljendada oma fantaasiat. Sind võib üllatada, et sul nii palju andekust jagub ning et uued asjad õnnestuvad kiirelt ja vabalt.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Äriasjad sujuvad hästi, eriti juhul, kui su äri on seotud kunsti ja kultuuriga või müüd elamusi. Ei ole mõtet näpuga järge ajada. Võta vabalt ja vaata, mida elu sulle toob! Intuitsioonist võib rohkemgi kasu olla kui õpitud tarkustest. Parimat nõu aga annavad sulle ilmselt elu näinud vanema põlve esindajad.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Valitsevad leebed meeleolud. Oled sõprade jaoks asendamatu kaaslane, suudad neid hästi mõista, vajadusel lohutada, toetada ja julgustada eluga edasi minema. Sind võivad paeluda müstilised teemad. Rahaasjus ole ettevaatlik, väldi hetkeemotsiooni ajel suuremate summade välja käimist!


Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles