Galerii: Riina Põldroosi uus romantiline pulmakollektsioon

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riina Põldroosil on värskelt valminud suvepruutide unistuste pulmakollektsioon.

Romantilisest kollektsioonist leiab nii tärkavate lillede motiividega, minimalistliku joonega elegantselt langevaid kui ka disaineri tuntud linnutiivamotiiviga kleite. Lisaks klassikalisele valgele võib pruut valida ka midagi ebatraditsioonilisemat, olgu selleks siis õhkõrnade värviliste lillede meri, valgest pitskleidist kaunilt läbikumavad värvilised aluskangad või hoopis teiseks päevaks müütilise ükssarviku motiiviga varrukatega top, mis sobib suurepäraselt jahedasse Eestimaa suveõhtusse, samuti leiab kollektsioonist kauni pitspluusi ja pükstega komplekti.

Riina Põldroosi pulmakollektsioon
Riina Põldroosi pulmakollektsioon Foto: Riina Põldroos

Pulmakollektsioonis on materjalidena kasutatud siidi, tülli ja laserlõikusega 3D-pitsi, kleite kaunistavad käsitsi lõigatud sametaplikatsioonid, pärlkaunistused ning satiinvööd. Kuna tegemist on valmiskollektsiooniga, on selle hinnad soodsamad kui eritellimusena valmistatavate pulmakleitide puhul, samas on kõikide mudelite puhul võimalik teha väikesi kandjale vastavaid kohandusi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles