Üheksa asja, mida kõik rasedad naised teevad, kuid kunagi ei tunnista

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

On teatud universaalsed tõed, mis kehtivad iga raseda kohta. Su kõht kasvab suureks, su rinnad paisuvad nagu õhupallid ja sul kujunevad välja mitmed salajased harjumused, mida sul varem polnud.

Women’s Health Mag loetleb asju, mida kõik rasedad naised teevad, kuid mida nad parema meelega üles ei tunnistaks.

1. Su kinnismõtteks saab alkohol. Raseda unenägudes eksisteerivad veinijõed ning tegelikult pole ju midagi halba selles, kui sa aeg-ajalt veini nuusutad…

2. Sa naudid rasedatele mõeldud parkimiskohta. Mõnedes kohtades on ette nähtud spetsiaalsed parkimiskohad spetsiaalselt rasedatele. Jah, sa ei vaja seda tegelikult, aga milline imeline tunne on omada eraldatud parkimiskohta lihtsalt seetõttu, et sa seksisid kunagi.

3. Sa armastad tegelikult kogu seda tähelepanu. Võõrad naeratavad ja avavad sulle uksi, inimesed loovutavad vabatahtlikult sulle oma tooli.

4. Sa naudid oma rindu. Külje pealt vaadates võid sa meenutada natuke kaamelit, kuid ühtäkki on sul pornostaari-tissid ja lõpuks ometi saad sa kanda neid dekolteedega pluuse, mis büsti rõhutavad.

5. Sa raseerid kummalisi kohti kehal. Mis sul üle jääb, kui ühtäkki hakkavad karvad kasvama su kõhul, näol või labajalgadel?

6. Puuksutamine on uus normaalsus. Väga veider, et su koeral tekkis ühtäkki «probleem kõhugaasidega», umbes just sealkandis, mil sina rasedaks jäid…

7. Sa teeskled väsimust. Muidugi sa oledki väsinud, aga esimest korda elus on sotsiaalselt aktsepteeritav voodis lebada ja sarjade kordusi vaadata – kuigi kell on alles seitse õhtul. Sa pead seda lihtsalt ära kasutama!

8. Sa mängid oma nabaga. Ühtäkki on sul nabake, mis kenasti välja pungitab. Muidugi sa mängid sellega!

9. Sa lähed sünnituse pärast ülinärvi. Väljapoole püüad sa välja näidata, et sünnituse juures pole midagi õudset, kuid sisimas oled sa valulikult teadlik, et õige varsti tuleb siia ilma inimene läbi sinu vagiina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles