«Naistejuttude» podcast nüüd ka iTunesis!

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe naisteportaali juhatajal Dagmaril (esiplaanil) on stuudios külas vabakutseline ajakirjanik Liis Konovalov (keskel) ja Postimehe arvamustoimetaja Liisa Tagel.
Postimehe naisteportaali juhatajal Dagmaril (esiplaanil) on stuudios külas vabakutseline ajakirjanik Liis Konovalov (keskel) ja Postimehe arvamustoimetaja Liisa Tagel. Foto: Dagmar Lamp

Meil on rõõm teatada, et nüüdsest ei ole «Naistejuttude» podcast saadaval mitte ainult siin, Postimehe portaalis ja Souncloudis, vaid ka iTunesis, mis tähendab, et meie iga-nädalane jutusaade jõuab sinu seadmetesse veelgi mugavamalt.

Kui sa end iTunesis meie jälgijaks paned (subscribe), siis jõuab värske saade sinu seadmesse kohe, kui oleme selle üles laadinud.

Muidugi leiab alati meie värskeimad episoodid naistejutud.naine24.ee lehelt ning Soundcloudist. Samuti ootame teie kirju ja ettepanekuid aadressil naine@postimees.ee - millistel teemadel võiksid naised stuudios rääkida? Anna teada!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles