Ene Järvis: enne surma tuleb ära teha kõik hullused

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ene Järvis.
Ene Järvis. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Ene Järvis (63), kes mängib üht naispeaosa filmis «Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta», ütles ajakirjale Naised, et enne surma tuleb ära teha kõik see, mis sa teha tahad - ka hullud tembud. 

«Ei tohi mõelda, et ma olen vana ja nüüd on see kõik juba naeruväärne. Mina usun, et väärikas on inimene nagunii, see ei muuda teda, aga küll on kurb, kui kunagi kahetsed, et pole julgenud üht või teist asja teha,» märkis ta.

Samuti ütles Ene, et pooldab 100 protsenti hingelt ärarääkimist igasugustes suhetes, sest rääkimata jätmisel võib juhtuda, et uut võimalust sageli ei ole.

Tema ise ei ole enda sõnul enam see inimene, kes hullusi teeks - pigem tahab ta praeguses eas meeletult stabiilsust ja rutiini, pöörast olevat ta aga elu jooksul niigi palju teinud.

Kahetseda polevat Enel aga midagi (kui, siis vaid laste puudumist, kuid sellel olid meditsiinilised põhjused) - just läbi vigade ja saatuse keerdkäikude ongi naine enda sõnul õppinud. «Kõigil on asju, mida üles tõustes hommikul kahetsema hakata, aga no milleks - küll elu oleks mõttetu, kui kõike peaks kahetsema,» nentis Ene.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles