Lugeja kevadarmastusest: kaalu on imelihtne kevadeti hoida!

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Amway kevadise lugejamängu raames kirjutab meile Helen, kes kinnitab, et tema lemmikaastaaeg on just kevad. «Mitte ainult sellepärast, et kevade algus tähendab pika ja külma perioodi lõppu, vaid ka kõige järgneva pärast.»

«Esiteks, kevadine garderoob: tagid, nukumantlid, eest lahtised hõlmad, mille vahelt vilgatab välja kirev kevadkleit. Kappi kõik need rasked saapad! Välja tulevad baleriinad, oxfordid, valged tennised ja kõik muu, mis on poristeks kuudeks kappi peidetud. Nii palju variante! 

Palavatel suvekuudel pole neid võimalusi – võimalikult vähe riideid ning kiht-kihi peale ei saa erinevaid materjale ja värve kombineerida. Samuti talv » see on nii pikk, et ükskõik kui palju erinevaid mantleid, salle ja kindaid omada, oled siiski neist lõpuks tüdinenud. Ja muidugi - kevadine nahktagi selga ja päikseprillid ette ning iga naine tunneb end kui Angelina Jolie, kelle jaoks ongi kõik võimalik. 

Teiseks on kevad on ka aeg, mil kõik tärkab. Karulaugu korjamine metsaradadel ja muidugi - väliturud! Minu ilurituaal on kindlasti kõige värske ja maitsva söömine – annab vitamiine ja energiat ning ka kaalu jälgida on imelihtne. Palju harvemini tuleb isu millegi patuse järgi, kui nii kaua oodatud marjad on saadaval.

Kõike eelnevalt mainitut ootan ma kevade juures, küll aga tavaliselt liiga vara ning pidevalt vahelduv ilm teeb murelikuks. Iga päiksekiir juba veebruari lõpus annab mulle märku tulevast kevadest ja kui aprillis jälle miinuskraadid ja lörts tuleb, aitab ootust ja lootust üleval hoida kodune suurpuhastus, kevadgarderoobi täiendamine ning juuksuriskäik, kus lasen end hellitada toitvate maskidega ning seerumitega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles