Postimehe nädalahoroskoop 22.-28. aprill

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Alanud perioodil tasub tähelepanu pöörata sõnadele ja juttudele. Mida lubavad tähemärgid sulle?

Jäär

21. märts – 19. aprill

Mõistlik oleks hoida mõõdukat tempot ning võtta arvesse tarkade inimeste soovitusi. Mida päev edasi, seda raskem on sul seda teha – maad kipub võtma sisemine rahutus. Mõte liigub kiirelt, ent mitte just sihipäraselt. Pähe võib turgatada huvitavaid ideid. Tasub uusi äriplaane sepitseda, ent mitte veel ellu viia.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Mineviku mõjud võivad olla tugevad ja ettearvamatud, tujud muutlikud. Nädala algul lõpeta pooleliolevad asjad, klaari vanad võlad. Alates kolmapäevasest kuuloomisest tasub pilk kindlalt tulevikku suunata. See on aeg, mil peaksid mõtlema enesearendamisele ning seadma isiklikku laadi plaane.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Nädalavahetus sobib eelkõige armsamaga kahekesi olemiseks. Lihtne on rääkida ka keerulistest asjadest. Õigesti valitud sõnade abil annab suhet tugevdada. Uuel töönädalal võib keegi vanadest sõpradest sind omajagu üllatada. Ajuti võid end väsinuna tunda, sel juhul võta aeg maha, puhka ja lõõgastu.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Küllap oled töö tegemise lainel. Siis, kui rutiinsed ülesanded valmis, on sul võimalik ka midagi mängulisemat teha. Pole välistatud, et töökohal toimub üllatuslikke muudatusi, naasta võib keegi kunagistest kolleegidest. Enam peaksid pöörama tähelepanu koostööoskustele, olema avatud ka kaaslaste ideedele.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Ilmselt tuleb sul omajagu lastega tegeleda, neile midagi kannatlikult selgitada või õpetada. Ent alati ei ole me noorematest targemad – nendega mõtteid vahetades võid mõndagi põnevat teada saada ja ise samuti omajagu areneda. Noorkuu tõstab fookusesse uute sihtide seadmise karjäärivallas.

Neitsi

23. august – 22. september

Rahaasjade ajamisel ole ettevaatlik ning enne otsuste tegemist mõtle üheksa korda. Kui sul on kellegagi ühisvara, võib olukord olla keeruline – teise inimese seisukohad ja plaanid võivad sinu omadest erineda, tema ootamatud käigud on sinu jaoks üllatuslikud. Nädala teine pool sobib päris hästi õppimiseks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Sinu enesetunne sõltub küllaltki palju teiste inimeste käitumisest. Eriti tundlik oled armastatud inimese sõnade ja tegude suhtes. Ära jää ootama ühenduse võtmist või armuavaldusi, kui sa teise inimesega suhelda tahad, ole ise aktiivne pool! Esmatähtis on olla vestluspartner, kellega on põnev rääkida.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Nädala algul kanna hoolt selle eest, et rahaasjad süsteemi ja raamatupidamine korda saada. Tööasjad tulevad paremini välja, kui sul on võimalik aega ise planeerida ja asju tavapärasest erinevalt teha. Kui tegevus on põnev, siis jagub sul ka motivatsiooni. Perioodi teine pool võib tuua põnevaid arenguid suhete vallas.

Ambur

22. november – 21. detsember

Pead tõstab loomingulisus. Näed paljusid asju teistest erinevalt, sinu erilised mõttekäigud tekitavad omajagu elevust ja ehk isegi segadust. Kui oled lapsevanem, võivad järeltulijad sulle üllatuse valmistada. Pööra neile tähelepanu, tegutse koos nendega, võtke koos ette midagi erakordset ja põnevat.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Jutuajamised pereliikmetega võivad võtta ootamatuid pöördeid. Keegi võib sulle avaldada uskumatuna näiva saladuse või siis rääkida oma pöörastest tulevikuplaanidest. Näed nüüd mõndagi uue nurga alt. Sul võib tekkida soov kodus midagi ümber kujundada või siis omaaegsete lahenduste juurde tagasi pöörduda.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Suhtlemine erinevate inimestega on ühtaegu kasulik ja lõbus. Ilmselt jõuab su kõrvu igasuguseid jutte. Enne nende põhjal järelduste tegemist tasub kindlasti infot paikapidavust kontrollida. Uskumatuna näivad asjad võivad osutuda tõeks, samas loogiliselt kõlavad kuuldused võivad olla valed.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Kui oled tundunud, et armuasjus valitseb seisak ja sa ei oska sellest kuidagi üle saada, siis nüüd hakkavad asjad justkui iseenesest arenema. Elutempo kiireneb nädala teisel poolel. Äriasjus on olukord muutlik, sul tuleb olla kohanemisvõimeline ja kiirelt otsustav. Uksed võivad ootamatult avaneda, ent ka äkitselt sulguda.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles