Viis märki, et oled mehe arvates see õige

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Unusta küsimus, kuidas sinu kallim teie ühisesse tulevikku suhtub – see vestlus pigem hirmutab mehi. Selle asemel õpi märke lugema.

Kui oled täheldanud mõnda alljärgnevatest reetlikest käitumistest, on asi ametlik – mees leiab, et võib sinuga kogu enda elu veeta, kinnitas lifestyle.msn.com.

Ta tahab pühad koos sinuga veeta – kuhu see teda siis ka ei viiks
Kui ta on valmis unustama lapsepõlve traditsioonid ja sinu vanemate juures aega veetma – või perekondliku ürituse üldse vahele jätma ja sinuga tripile minema – tähendab see, et ta on mõelnud sinuga uute traditsioonide ja mälestuste loomisele.

Ta kutsub sind enda parima sõbra pulma – ilma taganttõuketa
Lähedase semu abiellumise nägemine on tähendusrikas sündmus. Ta ei tahaks seda hetke jagada iga tüdrukuga, eriti kuna oodata on seal küllalt «nii, kas teie olete järgmised» kommentaare. Kui mees sind sellisele sündmusele kutsub (ja tundub vaimustuses olevat, et koos temaga seal oled), näeb ta tõenäoliselt tulevikus teid samuti altari ette kõndimas.

Tal lipsab suust fraas «meie lapsed»
Enamikul meestest on raske isegi pere loomisele mõelda, enne kui nad õiget tüdrukut ei ole kohanud. Millegi näiliselt tähtsusetu ütlemine, nagu «enda lastel me küll nii ebaviisakaks ei laseks kasvada», näitab, et ta ei kujutle seda niisama, vaid ootab selle juhtumist. Ning see mõte ei pane teda põgenema.

Ta on sinu nähes nutnud
Poetab ta siis pisara armastusfilmi vaadates või koera surma pärast, tunneb ta, et võib sinu läheduses haavatav olla. Enda kaitserüüst vabanemine näitab, et ta ei karda olla tema ise. Kui ta ei püüa nutmist varjata ega käitu, nagu oleks tal piinlik, võib see tähendada, et ta kujutleb paljude tõusude ja languste läbielamist koos sinuga enda kõrval. Ning ta soovib kindel olla, et oled okei, nähes teda õrnematel hetkedel.

Ta on rahaasjades järsku väga vastutustundlik
Mehed kipuvad tundma, et nad peaksid olema heal järjel ja rahaga targasti ümber käima, enne kui peret looma hakkavad. Seega, kui ta tundub ametikõrgenduse saamise pärast rohkem närvis ja investeerib kolmanda pensionisamba fondidesse, siis on see märk, et ta tahab lähemas tulevikus kedagi toetada (enda tulevast peret koos sinuga loomulikult).
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles