Sodiaagi saladused: milline tähemärk on kõige parem sõber?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbrannad.
Sõbrannad. Foto: Panther Media/Scanpix

Igas suuremas seltskonnas on oma Carrie, Miranda, Samantha ja Charlotte. Nagu selgub, mängivad endast pidevalt märku andvad tähtkujud rolli ka sõprussuhetes.

Pure Wow vaatleb, kuidas mõjutab sodiaagimärk kellegi võimet hea sõber olla.

Veevalaja

Veevalaja on üks kõige heldekäelisemaid märke sodiaagis. Ta on see sõber, kes on alati valmis oma hilpe laenama, nõu andma ja oma õla toetuseks välja pakkuma, kui sõber tahab selle najal nutta. Veevalaja on sõbralik ja seltsiv ning peab kindlasti oma suurel sõpruskonnal sotsiaalmeedia vahedusel silma peal. Uraani mõjul on ta samal ajal väga iseseisev, mis tähendab, et klammerduvatel sõpradel ei lähe Veevalaja seltskonnas kõige paremini. Mida vanemaks ja küpsemaks Veevalaja saab, seda enam märkab ta, et ka tema parimad sõbrad on talle sarnaselt aktiivsed ja enda eluga hästi toime tulevad inimesed.

Kalad

Kaladele meeldib aeglane areng ja elukestvad sõprussuhted. Kuna Kalade esindaja on üldiselt tundlik ja alguses tagasihoidlik, ei teki tal sõpru väga kergesti. Kui ta on aga kord oma kaitse maha võtnud, siis tuleb selle alt välja mõistev, hooliv ja isetu inimene, mis teeb temast sodiaagi ühe parima sõbra. Neptuni mõjul on Kalad oma tunnetega heas kooskõlas ja oskavad ka teiste tundemaailmast võrratult aru saada. Seejuures peaksid nad vaid rohkem silmas pidama, et ei jäta oma vajadusi teiste pärast tagaplaanile. 

Jäär

Julge, tugev ja taiplik Jäär ei talu mingit jama ja tema sõbrad on sellest hästi teadlikud. Neil ei tule pähegi talle valetada või mingit draamat korraldada. Jäär on grupis enamasti planeerija rollis ja kipub sotsiaalsetes olukordades domineerima. Samuti on tihti tema see, kes baaris arve maksab või kambale lennukipiletid ostab. Sõpradel on küll hea meel, et Jäär ohjad enda kätte võtab, kuid vahel läheb ta bossamisega liiale ja tahab võita ka siis, kui tüli ei ole seda väärt.

Sõnn

Maamärk Sõnn on lojaalne, usaldusväärne ja kindel kui kalju. Kõik teavad, et kui mõni saladus kipitab või on kiirelt kolimiseks abi vaja, tuleb helistada Sõnnile. Kuna ta on väga organiseeritud, on ta hea reisikaaslane ja sõber, kellega koos pidusid korraldada. Tänapäevases kirjus maailmas pakub Sõnni mahe loomus teistele kosutust ja nad koonduvad hea meelega tema ümber. Hoiatuseks olgu vaid öeldud, et Sõnn on oma lähemate sõprade suhtes tugeva omanditundega ja tal on väike hirm, et sõbrad lähevad parematele jahimaadele. See teeb teda armukadedaks.

Kaksikud

Kaksikuid mõjutab oluliselt kommunikatsiooni planeet Merkuur, mistõttu on neil suurepärane oskus igaühega hästi läbi saada ja vastandlikke inimesi kokku tuua. Kaksikutega on meeldiv koos aega viita ja kui sõbrad tahavad lõbutseda, helistavad nad talle. Samal ajal nad teavad, et Kaksikud on tujukad ja muutliku meelelaadiga, mille ajel võib ta pikema etteteatamiseta lihtsalt ära minna. Kui pinged kasvavad üle pea, läheb Kaksikute esindaja parem koju Netflixi vaatama ja unustab kõik oma kohustused sõprade ees.

Vähk

Vähil on suur sõbralik süda ja tal pole kombeks oma tundeid teiste eest varjata. Ta hoiab pöialt neile, kel ei lähe elus kõige paremini ja võib vabalt sõbrustada klassi veidrikuga. Vähk ei unusta oma sõprade sünnipäevi ja õnnitleb neid südamliku kingitusega nii kooli lõpetamise kui muude eluetappide puhul. Hoolitseva loomusega Vähk on hea kuulaja ja ka uskumatult mõistev. Seevastu ei ole temast kaaslast tormilisteks pidudeks, sest pigem eelistab ta külalisi enda juurde mõnusale õhtusöögile kutsuda ja rahulikult lobiseda kui hommikuni rokkida. 

Lõvi

Päikese mõjul on Lõvi soe, optimistlik ja kirglik iseloom see, mis teeb temast väga dünaamilise sõbra. Tal on kõige parem suhtumine ja kõige paremad lood, mistõttu helistavad sõbrannad Lõvile siis, kui tahavad lõbutseda. Tüliks läheb aga siis, kui ka teised tahavad sõna sekka öelda - Lõvi naudib tähelepanu nii väga, et ei raatsi seda teistele kinkida. Kui ta suudab end tagasi hoida, on näha, et tal on tegelikult väga suur süda.

Neitsi

Neitsi on sõber, kes läheb vooluga kaasa ja on valmis mis iganes tegevuseks, mis kamp ette näeb. Öine matk? Olgu. Teisipäevased kokteilid? Vabalt. Elu ongi liiga lühike. Neitsi miinuseks on aga see, et ta ei kannata sõprade enesehaletsust ja virisemist. Kui Mari kurdab, et tööl on halb ja ise ei võta mitte midagi ette, siis kaotab Neitsi kannatuse. Kuna ta on loomult praktiline, võtab ta pahatihti ka suhteid liiga mustvalgelt ja see võib teistele tunduda õel. 

Kaalud

Armastuse planeedi Veenuse juhtimisel on Kaalud suurepärased sõbrad. Kaaludest sõbranna jälgib, et kõik kannaksid pidudel ettenähtud dresscode’i ja kui keegi vajab pärast lahkuminekut lohutust, ilmub ta jäätisega tema ukse taha. Kuna ta on väga uudishimulik, teab ta kõige paremaid kohti, kuhu sõpradega pidutsema minna. See sama uudishimulikkus on ka tema sõpruse tume külg, sest Kaalud kipuvad klatšima ja sõprade saladusi välja rääkima. 

Skorpion

Pühendunud ja usaldusväärne Skorpion ei ava end sõpradele väga kergesti. Enne tahab ta kindel olla, et sõpra saab usaldada ja et temast on võimalik üheselt aru saada. Selle tulemusel on Skorpioni sõprusringkonnas vaid väga hoolsalt valitud inimesed. Intuitiivse veemärgina oskab ta hästi nõu anda (eriti seksi ja suhete vallas), mistõttu on ta paljudele sõpradele psühholoogi eest. Kuna aga Skorpionil on töö tõttu väga kiire ja ta eelistab palju üksi olla, jääb sõpradele üldiselt üsna vähe aega.

Ambur

Lõbujanulise Jupiteri mõjul ei saa Ambur sinna midagi parata, et ta satub pidevalt tähelepanu keskpunkti. Ta on seiklusjanuline maadeavastaja, kellega sõbrad võtavad ühendust, kui tahavad oma õhtut nautida… ja hommikul sellest pööraseid lugusid jutustada. Amburile meeldib, kui tal on palju väljas käimisi ja kui teised tahavad juba koju minna, tellib tema uued joogid. Vahel võib aga juhtuda, et Amburi sarkastilised naljad teevad sõpradele liiga ja mõjuvad pisut salvavalt.

Kaljukits

Siis kui räägitakse karjajuhist, mõeldaks selle all Kaljukitse, kes tunneb kõiki ja teab, kust mida saab. Kindlameelne Kaljukits armastab rutiini, mis tähendab, et ta võtab sõbrannade ühise väljasõidu korraldamise enda peale. Nagunii keegi teine sellega nii hästi hakkama ei saa! Kuna Saturni mõjul on Kaljukits vahel liiga nõudlik, võivad sõbrad sellest tüdineda, et ta ei suuda vabalt võtta. Ka on tal komme karjääri nimel sõbrustada vaid nendega, kes on talle ühel või teisel moel kasulikud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles