«Stiilipäevik» aitas leida pruudi emale kleiti

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Galina pärast muutumist. Riided (kleit ja sall) Continental Moda, kingad Högl,pesu Triumph, ehted Expressions, soeng Janar Pungar (Duglas ja Bauman), meik Kristi Petolai, näohooldus A-Clinic.
Galina pärast muutumist. Riided (kleit ja sall) Continental Moda, kingad Högl,pesu Triumph, ehted Expressions, soeng Janar Pungar (Duglas ja Bauman), meik Kristi Petolai, näohooldus A-Clinic. Foto: Filmimees

62-aastase Galina jaoks tekitas probleemi kostüümi valimine tütre pulma Inglismaal ja seetõttu pöördus ta TV3 saate «Stiilipäevik» poole.

Galina riidekapist leidis saatejuht Anu Saagim hulganisti konservatiivset stiili - kostüümid ja ei ühtki kleiti. «Ma ei ole standardne ja raske on valida. Ma ükskord kolm tundi valisin, midagi ei tulnud sellest välja,» jutustas Galina saates.

Enda sõnul kannab ta põhiliselt pükskostüüme, paar seelikut leidub ka, aga selga pole ta neid eriti saanud. Kleidid talle meeldivad, aga selga ei julge panna.

Näohooldus

A-Clinicus tehti Galinale kolm erinevat protseduuri. Tema näole, kaelale ja dekolteele tehti microneedling. Tegemist on Katrin Simmi sõnul kollageeniteraapiaga, mis ahendab poore, annab niiskust ja toonust, muudab silma- ja suuümbruse kortsud vähem nähtavaks.

Käsivartele tehti Power Shape hooldust. See hooldus on Simmi sõnul mõeldud neile, kellel on probleeme kehakaalu ja tselluliidiga. Hooldus aitab muuta rasvrakke väiksemaks ja ka jääkaineid väljutada ning pinguldada nahka.

Lisaks tehti talle Restylane kortsutäite süste.

Kleidivalik

Kleiti valides soovitas stilist Ženja Fokin varrukatega kleiti, kuna tegemist on juba küpses eas naisterahvaga ning tuleks varjata käeosa. Üks, milles ta oma valikus lähtus, oli see, et kleit oleks ilus oma loomulikus lihtsuses.

Pikki kleite vaadates märkis Fokin, et sõltuvalt kandjast saab pikkust alati kohendada. Galina esimeseks lemmikuks osutus üks must lühikeste varrukatega pidulik sädelusega kleit, juustes kaunistuseks sama värvi juukseehe.

Sessiooni lõpetuseks ütles Ženja Fokin, et julge naise kleit on praktiline.

Pesu

Kuna Galinale valiti pidulikku riietust ja see vajab head vormi, siis pesu valikul lähtuti eelkõige vormivatest-trimmivatest omadustest.

Soeng

Juuksur Janar Pungar rääkis, et tänapäeval on pruudisoengud väga lihtsaks läinud, ei ole enam «kringleid» ja väga viimistletud soenguid. Ta nõustus, et pulmas tahavad kõik head välja näha ning lubas Galina juustele anda sisse särtsakama lõikusjoone, samuti värvi erksamaks ja elavamaks teha.

Lisaks andis Pungar nõu, et kui on soov vabamat ja vallatumat lokki teha, siis seda saab fööni ja lakipudeli abil väga lihtsalt teha.

Kingad

Galinale peokingade valiku muutis keerukaks tema natuke probleemne jalg, mille tõttu oli üheks tingimuseks mugavus. Kui muidu oleks Fokin valinud mõned kaunistusega baleriinad, siis kleit vajas sihvakust juurde. Sobiva kingaliistuga kõrgemate kontsadega kingade leidmine ei olnud aga sugugi nii lihtne.

Ehted

Pärleid valides tõi Fokin võrdluseks päris pärlite hinnad. «Kui sul on raha, siis minugi poolest, osta päris pärlid! Aga kui ei ole ja tahad ikkagi stiilne ja hea välja näha, siis saab tegelikult ka sellise hea hinnaga kauba kätte,» soovitas ta.

Meik

Jumestaja Kristi Petolai kiitis Galina näonahka, mille saladuseks arvas naine olevat spordi ja karsked eluviisid. Küpsema naisterahva jumestamise puhul soovitas Petolai kasutada külmemaid toone. Ta rääkis, et kui ka tumedamat silma teha, siis mitte teha seda pruuniga, vaid näiteks hallide, lillakate, sinakate toonidega, mis värskendavad ilmet. Põskedel soovitas ta kasutada roosakat põsepuna, kindlasti mitte tumedamat päikesepuudrit.

Lõpptulemust nähes oli Galina täiesti rabatud. Ta tunnistas, et oli arvanud, et teda tehakse ilusaks, aga et just nii ilusaks! Sõbranna, kellelt Galina niisamuti nõu oli küsinud pulmariietuse osas, hindas ta väga nooruslikuks ja moodsaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles