Sodiaagi saladused: mis on sinu tähemärgi salajane iseloomujoon?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Astroloogid usuvad, et igal tähemärgil on teatud salajased iseloomujooned, mille olemasolust ei pruugi sa isegi teadlik olla. Kas nende hinnangud lähevad sinu puhul täppi?

Jäär

Sul on sügav vajadus olla igas olukorras juht. Kui sa pole alustades boss, teed sa kõik selleks, et selleni jõuda. Ometi võiksid sa hinge tõmmata ning aru saada, et oma teel pole vaja kõigist üle kõndida.

Sõnn

Sa oled küllalt jäärapäine ning oma harjumustes kinni. Kuid Sõnnid armastavad ilusaid asju, nii et kui sul on kunagi vaja mõne Sõnni südant võita, siis ehete või lillekimbu abil õnnestub see kindlasti.

Kaksikud

Sa tahad alati kuulda mõlema osapoole versiooni ning oled valmis kõigile ütlema just seda, mida nad kuulda tahavad – samas võid sa hetke pärast öelda neile midagi täiesti vastupidist. Sul on raske kontrollida sõnu, mis suust lipsavad, kuid on parim, kui sa püüad olla inimeste vastu kena.

Vähk

Sa oled väga empaatiline inimene, kirjutab Higher Perspective. Samas see võib sind väga kurnata. Sa elad väga läbi oma emotsioone ning ka teiste omi. Anna endale aega, et tunnetega hakkama saada ning vabastada toksilised emotsioonid oma hingest.

Lõvi

Sa oled sarmikas ning ei lase kellelgi oma teele ette seista. Kui sa juba oled silmanud midagi, mida sa tahad, pead sa selle saama. Kui sa leiad kellegi, keda pead partneriks, käite te tõenäoliselt palju kokku-lahku, enne kui jõuad otsusele, mis on su südamesoov.

Neitsi

Sa oled üldiselt hea inimene ja väga usaldusväärne. Ka on sinu jaoks tavaline suurte pidude asemel omaette koju üksindust nautima jääda. Sa pigem ootad, kuni saad veeta sõpradega kvaliteetaega ning väldid suuri rahvahulki.

Kaalud

Sa oled väga tasakaalukas inimene, ratsionaalne tüüp, kes tahab kõiki õiglaselt kohelda. Sa võid jätta külma mulje, kuid see pole tõsi. Sa lihtsalt ei näe mingit põhjust, miks järgida südamehäält, kui mõistuse hääle järgmine on palju parem mõte.

Skorpion

Sa oled alati tõeotsingutel ning üsna osav valetajaid identifitseerima. Sa oled ka väga kirglik inimene, kuid vahel võib su kirg negatiivsesse kinni jääda, siia alla kuuluvad ka ebaterved kinnismõtted ja armukadedus.

Ambur

Sa vihkad, kui sind püütakse millegagi siduda. Sa oled alati valmis kõik hülgama ning suunduma järgmise seikluse poole ning sul on seiklusjanu, mille tõttu on sul raske pühendunud suhtes olla.

Kaljukits

Sa oled igapäevaelus eesmärkidele pühendunud. Kui sa midagi juba alustad, viid sa selle ka lõpule. Kuid lisa ka partner oma prioriteetidesse, et sa töösse ei upuks.

Veevalaja

Kuigi sa ei pruugi seda välja näidata, oled sa väga armastav inimene. Sa tead, et sa oled seltskonnas «see eriline», kuid salamisi sa armastad seda. Sul on sügav armastus inimkonna vastu, kuigi sa ei tunne vajadust seda liialt välja näidata.

Kalad

Sa oled väga kunstilembene inimene – armastad laulmist, tantsu, maalimist ja näitekunsti. On tavaline, et sa jääd oma kujutlusvõime võrku kinni, kuid sa ei suuda sellele vastu panna. Su pea on imeline koht, kus aega veeta!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles