Kuidas jõuda partneriga üheaegselt orgasmini?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alamy / Vida Press

Seks on väga intiimne akt kahe inimese vahel. Me oleme heas mõttes filmidest ära rikutud ja arvame, et mõlemad partnerid peaksid samal ajal orgasmini jõudma, kuigi see on tegelikult üsna harv juhus. Siin on mõned nipid, mis aitavad teil orgasme ajastada. 

Bustle vahendab, et Suurbritannias tehtud uuringust selgus, et 4400 täiskasvanust on 90 protsenti jõudnud seksi ajal paarilisega samal ajal orgasmini, aga see on pigem harv juhus. «Kui te tahate samal aja orgasmini jõuda, siis te peate oma partneriga kommunikeerima, kui kaugel te parajasti olete,» selgitab seksiterapeut Kristie Overstreet. Kui te tahate orgasme ajastada, siis siin on paar nippi, kuidas sinnapoole pürgida.

  1. Kommunikatsioon, kommunikatsioon, kommunikatsioon. Näiteks, kui su partner ütleb, et ta on väga lähedal, aga sina ei ole, siis sa pead talle ütlema, et võtaks asja rahulikumalt ja sa jõuaksid talle järele. Rääkimine on väga oluline, see aitab orgasme ajastada.
  2. Ärge tehke sellest ainukest eesmärki. Seadke endale realistlikke eesmärke. See on ka okei, kui üks jõuab minut või paar pärast teist orgasmini. Seda loetakse ka ühiseks orgasmiks. See lihtsalt teeb olukorda natukene lihtsamaks ja te ei tunne nii palju survet.
  3. Teadke, mis teineteisele meeldib.  Sellepärast ongi kommunikatsioon oluline. Kui sa tead täpselt, mis su partnerile meeldib, ja tema teab, mis sulle, siis te saate seda ajastada. Seks on meeskonnamäng mitte võistlus. Te peate üksteist aitama.
  4. Ära arva, et seda juhtub tihti. Tavaliselt on see üllatus, kui te samal ajal tippu jõuate. Nii et ärge olge pettunud, kui seda ei juhtunud. Kusjuures harjutamine teeb meistriks.
  5. Ärge unustage, et mida rohkem survet te endale peale panete, seda väiksem on tõenäosus, et te ühel ajal orgasmini jõuate. Jah, te peaksite rääkima ja julgustama üksteist olema avameelsed, aga ärge pange endale või partnerile liigset survet peale. Kui seks tundub nagu töö, siis see ei ole nii nauditav.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles