Galerii: Denim Dream esitles esmakordselt oma esimest teksakollektsiooni

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rõivabrändi Denim Dream Jeans kollektsiooni esmaesitlus toimus 12. aprillil Rocca Al Mare Keskuse Denim Dreami kaupluses, kus modellide ja esinejatena astusid ülesse laulja Kristjan Kasearu, «Eesti otsib tippmodelli» saate võitja Sandra Ude, blogija Meryl Mägi, slackliner Jaan Roose ning laulja Ariadne koos Martti Hallikuga.

«Põldma Kaubanduse omanik ja tegevjuht Heinar Põldma on unistanud oma isiklikust teksabrändist alates ajast, mil Põldma Kaubandus avas 90ndatel esimesed Lee Cooperi kauplused Eestis. Täna, rohkem kui 20 aastat hiljem, on see unistus täitunud – tulime esmakordselt turule oma esimese teksakollektsiooniga Denim Dream Jeans,» rääkis ettevõtte turundusjuht Kaidi Laev.

Denim Dreami esimene teksakollektsioon on nooruslik, isikupärane ning trendikas. Detailideni viimistletud Denim Dreami teksakollektsiooni valikus on nii kurvikust lisavaid kui ka figuuri salendavaid ning toetavaid teksaseid. Lisaks teksadele on kollektsioonis esindatud ka kõik muud kevadsuvised tootegrupid. Kangad on suvele ja soojale ilmale mõeldes suure naturaalkiudude osakaaluga, mis on nahasõbralikud ning n-ö hingavad. Suur osa mudelitest on loodud eriliselt pehmest Portugalis toodetud 100-protsendilisest lüotsellkangast.

Foto: Denim Dream

Moedisainer Kadri Kirsi sõnul on teksakollektsiooni olulisemateks märksõnadeks mugavus ja vabadus, kuna teksad on tänapäeva inimese garderoobi  lahutamatu osa, on oluline, et liikumine teksapükstes oleks võimalikult vaba ja mugav. 

«Teksakollektsiooni loomine on olnud Denim Dreami meeskonna jaoks tõeline väljakutse. Seadsime omale kõrged eesmärgid kvaliteedi, materjalide ning lõigete osas. Võtsime arvesse meie klientide ootusi, soove ja erinevad kehatüüpe, et Denim Dreami teksapüksid oleksid sobilikud igale kliendile ja maitsele,» ütles Denim Dreami brändijuht Viirika Siigur. 

Põldma Kaubanduse AS loodi 1994. aastal, kui avati esimene teksakauplus Sinine Kangur, kus müüdi rõivaid firmadelt Henry Choice, Levi’s, Lee, Diesel ja Wrangler. Tänaseks on ettevõte jõudsalt laienenud, omades üle 90 esinduskaupluse üle Baltikumi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles